Jessie J snakker ut

Fortsatt overveldet over tapet

Artisten spontanaborterte etter å ha forsøkt å bli mor på egen hånd.

SNAKKER UT: Jessie J (34) gikk gjennom en spontanabort i fjor. Nå snakket hun om tapet som fremdeles preger henne. FOTO: NTB
SNAKKER UT: Jessie J (34) gikk gjennom en spontanabort i fjor. Nå snakket hun om tapet som fremdeles preger henne. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Jessie J (34) har trappet ned opptredener og konserter, og er klar for å etablere familie. I november i fjor ble det kjent at artisten hadde gått gjennom en spontanabort. Hun skal ha blitt gravid på egen hånd, og antakelig ved hjelp av donor.

Da det skjedde, for ni måneder siden, postet hun et innlegg på Instagram der hun fortalte at alt hun noen gang har ønsket seg er et barn, og siden livet er kort, valgte hun å sette i gang uten en partner.

Hun var kjæreste med skuespiller Channing Tatum (42) i et par år før de gikk hver til sitt i 2020. I april i år startet ryktene om at hun dater basketballspiller Chanan Safir Colman (38), noen måneder etter hun opplevde å miste fosteret.

Nå åpner popstjernen seg om sorgen som følge av spontanaborten hun gikk gjennom i fjor høst.

Ikke uvanlig å bli rammet av en sorg

Så mange som 25 prosent av graviditeter ender i spontanabort. Det er ikke uvanlig å bli preget av en sorg når en har gått opplevd svangerskapsbrudd, det har KK skrevet mer om her.

«Price Tag»-sangeren har nå reflektert over hvordan det har påvirket henne mentalt.

Da hun var 16 år skrev hun en liste over alle tingene hun ville oppnå innen hun fylte 30. Det første på listen var å bli mor.

«Nå er jeg nesten 35 og noen dager er sorgen over å miste en baby og å ha vanskeligheter med å få barn – og ønsket om hvordan livet skal se ut sammenlignet med hvordan det er akkurat nå – er overveldende.»

Vondt å være alene i det

Den britiske artisten ønsker å dele at hun går gjennom dager hvor sorgen er veldig tilstedeværende og bare kjenner på alle følelsene som dukker opp, både gode og vonde. Ved å dele hva hun kjenner på og hvordan sorgprosessen er og har vært for henne, håper hun å kunne bidra til at andre i samme situasjon ikke føler seg like mye alene.

«Kanskje du leser dette og kjenner på kjærligheten jeg har for deg. Jeg håper du klarer det, for å knytte seg til hverandre er viktig. Klem til alle», avslutter hun.

Ble rammet av sykdom

Jessie J, eller Jessica Ellen Cornish, som er hennes egentlige navn, ble diagnostisert med Meniere syndrom i desember 2020, noe som gjør det smertefullt å synge. Derfor har 34-åringen trukket seg tilbake fra rampelyset og artistlivet på ubestemt tid.

På Instagram er hun likevel aktiv og tett på følgerne sine. Her deler hun fremdeles sangsnutter og er ikke redd for å ta til orde om saker som opptar henne.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer