Jessie J snakker ut

Fortsatt overveldet over tapet

Artisten spontanaborterte etter å ha forsøkt å bli mor på egen hånd.

SNAKKER UT: Jessie J (34) gikk gjennom en spontanabort i fjor. Nå snakket hun om tapet som fremdeles preger henne. FOTO: NTB
SNAKKER UT: Jessie J (34) gikk gjennom en spontanabort i fjor. Nå snakket hun om tapet som fremdeles preger henne. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Jessie J (34) har trappet ned opptredener og konserter, og er klar for å etablere familie. I november i fjor ble det kjent at artisten hadde gått gjennom en spontanabort. Hun skal ha blitt gravid på egen hånd, og antakelig ved hjelp av donor.

Da det skjedde, for ni måneder siden, postet hun et innlegg på Instagram der hun fortalte at alt hun noen gang har ønsket seg er et barn, og siden livet er kort, valgte hun å sette i gang uten en partner.

Hun var kjæreste med skuespiller Channing Tatum (42) i et par år før de gikk hver til sitt i 2020. I april i år startet ryktene om at hun dater basketballspiller Chanan Safir Colman (38), noen måneder etter hun opplevde å miste fosteret.

Nå åpner popstjernen seg om sorgen som følge av spontanaborten hun gikk gjennom i fjor høst.

Ikke uvanlig å bli rammet av en sorg

Så mange som 25 prosent av graviditeter ender i spontanabort. Det er ikke uvanlig å bli preget av en sorg når en har gått opplevd svangerskapsbrudd, det har KK skrevet mer om her.

«Price Tag»-sangeren har nå reflektert over hvordan det har påvirket henne mentalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer