Fortsatt tusenlapper å spare på bleier

Vær "utro"! Spar penger på å variere hvor du kjøper bleiene, alt etter som barnet vokser, viser vår pristest. Foto: Elisabeth Lofthus
Vær "utro"! Spar penger på å variere hvor du kjøper bleiene, alt etter som barnet vokser, viser vår pristest. Foto: Elisabeth Lofthus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fortsatt mye penger å spare på å velge riktig butikkjede når du skal handle bleier, viser en ny prisundersøkelse Mammanett nettopp har gjennomført.

 

I løpet av ett år kan du spare rundt tusenlappen, viser vår pristest utført andre uken i november. Gjennomsnitlig er Kiwi billigst, men, dersom du sverger til Pampers er Rema 1000 billigst. Med andre ord – her gjelder det å være bevisst, slik våre tabeller med all tydelighet viser.

Tabellene viser at det fortsatt er mye å spare på å variere hvor man kjøper inn bleiene. Hvis man i tillegg bytter mellom Libero og Pampers alt etter vektklasse, kan man spare langt over tusenlappen i året.

Enorm prisforskjell til tross for avblåst bleiekrig

For litt under et år siden var det priskrig på bleier og svært lave priser. Barnefamilier er veldig viktige kundegrupper og mange kjeder subsidierte faktisk bleiene (solgte med tap). Nå håper kjedene at de som under ”krigen” ble lojale kunder fortsetter å handle hos dem. Derfor er også prisene nå betydelig høyere og forskjellene svært store. Disse prisforskjellene har det siste halvåret vært ganske stabile. Bortsett fra at Rema har lagt på noen ører på Liberobleiene sine, har det vært lite bevegelse i høstens priser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer