Fra babybok til nettbrett: Bradger (2) er Ipad-ekspert

BARN OG NETTBRETT: Ipad og andre nettbrett kan brukes som læringsverktøy for barn. Illustrasjonsfoto: Shutterstock
BARN OG NETTBRETT: Ipad og andre nettbrett kan brukes som læringsverktøy for barn. Illustrasjonsfoto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bridger kan både tegne, spille og manøvrere programmer på nettbrettet han har fått av faren. Ville du erstattet lesestunden med teknologi?

Se video lenger ned i saken!

To år gamle amerikanske Bridger manøvrer både spilling, tegning og flere funksjoner på nettbrettet han har fått av faren sin. Den lille gutten blar mellom app-er, og vet godt hvor han skal finne det faren spør ham om.

Les også: Apper til barn 0-2 år

Så rask forbedring

2-åringens tale, forståelse, ordgjenkjenning og ikke minst hånd- og øyekoordinasjon er forbedret på kort tid, skriver faren på You Tube, der han har lagt ut en video som demonstrerer sønnens evner.

Oppfordring til andre foreldre

– Sønnen min kan lese mange ord nå, han kjenner hvert eneste dyr og navn på dinosaurer, og han har akkurat blitt to år. Hvis du har et barn på samme alder, ikke hindre det i å få kunnskap, men kjøp et nettbrett til ham eller henne, råder den stolte faren.

Les også: Apper til barn 2-6 år

Si din mening

Men hvor bra er egentlig nettbrett til opplæringsbruk? Man kan lese eventyr og tegne. Elder barn kan lære klokken og spille matterelaterte spill. Å ha et nettbrett i hus kan være lærerikt og praktisk, men prøver noen foreldre å lære de minste å bruke et nettbrett slik at de selv slipper unna med færre lesestunder i myke bildebøker på sengekanten?   

Si din mening om barn og læring på nettbrett under.


Se videoen her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer