Funkyfam

Funkygine: - Det er siste gangen. Noensinne.

Jørgine Massa Vasstrand (32) forteller at hun er sprekkeferdig, og ufattelig lei av å være gravid. Men denne gangen har hun forberedt seg.

SISTE GANG: Jørgine hevder at hun aldri skal være gravid igjen. Foto: Privat/Instagram
SISTE GANG: Jørgine hevder at hun aldri skal være gravid igjen. Foto: Privat/Instagram Vis mer
Publisert

I et ferskt blogginnlegg skriver influenser Jørgine Massa Vasstrand (32) ærlig hun har vært i kjelleren noen dager.

- Jeg var bare så utrolig skuffet over at det fortsatt ikke hadde skjedd noe, og ufattelig lei av dette svangerskapet, skriver hun.

Jørgine var 19 år gammel da hun ble gravid med sitt første barn. Det var ikke planlagt – det kom som en stor overraskelse, da hun hadde spiral på den tiden. Selv om hun var ung, og livet fikk en drastisk vending, følte hun aldri at hun gikk glipp av noe.

- Alt ble faktisk bedre, og Filippa var stort sett med meg over alt, skriver hun.

De to første barna, Filippa og Sokrates, fikk hun med eksmannen. Tredje barn, Milano, fikk hun sammen med ektemannen Morten Sundli, og nå skal Morten bli pappa for andre gang. Også dette blir en gutt.

Nå om dagen prøver Jørgine å få dagene til å gå. Ved for eksempel å gå på ski, i et håp om å stake ungen ut. Det gikk ikke, noe som var meget skuffende, skriver hun i et innlegg på Instagram. Samtidig roser hun ektemannen.

- Selv om det er jeg som bærer på denne svære ungen, og det er jeg som ikke har sovet i mer enn en time sammenhengende på flere dager… så utgjør Morten det beste støtteapparatet du kan tenke deg! En helt formidabel fyr å ha på laget vil jeg si. Og jeg som trodde jeg hadde nådd maks av kjærlighet man kan føle for ektemannen sin… men neida, her var det mer å gå på, skriver hun, etterfulgt av tre røde hjerter.

KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Jørgine er veldig fornøyd med støtten hun får fra ektemannen, Morten Sundli. Foto: Privat/Instagram
KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Jørgine er veldig fornøyd med støtten hun får fra ektemannen, Morten Sundli. Foto: Privat/Instagram Vis mer

Hater å være gravid

Tidligere har Jørgine uttalt til KK at hun hater å være gravid, noe som har skapt sterke reaksjoner.

Da Jørgine oppdaget at hun var gravid igjen, for fjerde gang, brast hun i gråt. Først og fremst fordi det ikke passet å være gravid på daværende tidspunkt, fortalte hun i TV-serien Funkyfam. Men etter litt tid, begynte hun å glede seg til hva de hadde i vente. Nå er hun veldig klar for å komme i gang med fødselen.

- Det blir bare mer og mer ubehagelig, trangt og slitsomt jo lenger man går, og med tanke på at jeg allerede har vært smådesperat en god stund… så sier det seg selv at nok en gang å bikke termin ikke er et drømmescenario, skriver hun.

HATER Å VÆRE GRAVID: Jørgine trives ikke som gravid, og hun er utrolig lei. Foto: Privat/Instagram
HATER Å VÆRE GRAVID: Jørgine trives ikke som gravid, og hun er utrolig lei. Foto: Privat/Instagram Vis mer

Spekulasjoner

Mange av følgere til Jørgine begynte å spekulere i om hun hadde født i julen, da det var stille fra henne på sosiale medier. Disse ryktene avkreftet hun i et blogginnlegg 30. desember, hvor hun informerte om at hun fortsatt er meget gravid.

- Jeg er veldig gravid. Mer gravid enn noen gang. Det er faktisk ikke bare en følelse av at jeg er sprekkeferdig. Jeg sprekker på ekte. Magestørrelsen har sprengt målene fra de tre forrige svangerskapene med store marginer, og det dukker opp nye strekkmerker hver dag.

Jørgine understreker at strekkmerkene ikke er verdens undergang, men at hun gjerne skulle ha vært foruten flere enn dem hun allerede har. I tillegg ramser hun opp flere problemer hun gjerne skulle vært foruten, som utallige tisseturer hver natt, halsbrann, dårlig søvn, nedpress, kynnere, og totale mangel på smidighet og bevegelighet. Hun skriver også at tårene spruter av hver minste lille ting.

Mer forberedt

Jørgine håper at fødselen vil starte av seg selv denne gangen, uten stress. De tre foregående fødslene er blitt satt i gang, og hun beskriver dem som relativt kaotiske. Denne gangen er hun mer forberedt, noe som er en god følelse.

- Denne gangen har jeg ambisjoner om å være mer til stede, få med meg mer av det som skjer, og faktisk huske fødselen i etterkant. Det er jo tross alt siste gangen. Noensinne, skriver hun.

Istedenfor å bite tennene sammen, og omtrent holde pusten til det hele er over, har Jørgine planlagt å gjøre det motsatte. Hun har til og med øvd på å puste.

- Jeg skal heller ikke spenne alle musklene i kroppen, men prøve å slappe av mellom riene, hente meg inn igjen, og prøve å ha en viss kontroll over situasjonen, skriver hun videre.

Jørgine har prøvd å visualisere fødselen, selv om det er noe hun selv mener at hun ikke er særlig god til.

- Denne gangen skal jeg til en forandring være så klar jeg bare kan i både kropp og hode.

Jørgine har ikke svart på KKs forsøk på å få en ytterlige kommentar.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer