Pilotfrue

Ga mobil i kalendergave til 2-åringen

Donerer bort penger og resten av kalenderen etter massiv kritikk.

PILOTFRUE: Julianne Nygård og ektemannen Ulrik Nygård har vært i hardt vær etter at de ga svindyre kalendergaver til sønnene. Nå har de tatt en helomvending. FOTO: NTB
PILOTFRUE: Julianne Nygård og ektemannen Ulrik Nygård har vært i hardt vær etter at de ga svindyre kalendergaver til sønnene. Nå har de tatt en helomvending. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julen er en tid for kos og hygge. Mange foreldre legger både tid og penger i adventskalendere til barna sine. Julianne Nygård (32), bedre kjent som Pilotfrue, har sammen med mannen Ulrik Nygård (42) gått all in når det gjelder julekalender til ungene.

Pilotfrue deler daglige oppdateringer av hverdagen med barna. På Snapchat-kontoen hennes kan man følge med på rampenisse-streker og ungenes julekalender.

Mange er vant til at pakkekalenderen inneholder små gaver som en slags oppvarming til selveste julekvelden. Ekteparet Nygård har tenkt større. I tredje luke av julekalenderen skjulte det nemlig seg en iPhone til de to guttene på 4 og 2 år.

Det har skapt voldsomme reaksjoner i sosiale medier.

Massiv kritikk

Følgerne raser over at ekteparet kan gi så dyre gaver til ungene og dele det i sosiale medier - hvor de til har til sammen 100 000 følgere. Mye av kritikken går på hvor lite hensynsfullt det er i en tid hvor ekstra mange familier sliter med å få endene til å møtes økonomisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer