Sara Jansson Mäkiperä

«Gift ved første blikk»-paret har fått sitt andre barn

Termin var 21. desember. Nå er endelig babyen født.

SARA JANSSON MÄKIPERÄ: Sara og Joakim har blitt foreldre for andre gang. Foto: Privat/Skjermdump
SARA JANSSON MÄKIPERÄ: Sara og Joakim har blitt foreldre for andre gang. Foto: Privat/Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sara Jansson Mäkiperä har tidligere åpnet opp om vanskeligheter med å få barn nummer to.

- Jeg kjenner på skuffelse, definitivt. Jeg er lei meg. Jeg kjenner at jeg blir dårligere og får mer vondt i magen for hver uke som går, sa hun i en Instagram-video i mars 2023.

- Jeg tror at det er vanskeligere å si at man sliter med å få flere barn når man har fått et uten hjelp. Det er mye forventninger knyttet til dette, og så opplever jeg selv at jeg får mange velmenende råd og tips som kanskje gjør litt vondt, sa hun til KK den gang.

Gladnyhet

Åtte måneder etter at Sara og Joakim, som ble gift på tv i 2018, i begynte å prøve på barn nummer to, fikk Sara en positiv test.

- Jeg er veldig glad og lettet for at det gikk av seg selv. Jeg er ikke bekymret i det hele tatt for selve graviditeten, da jeg tenker at det går sin gang. Jeg har jo tidligere født et friskt barn, og satser på det samme igjen, sa hun til KK da hun gikk ut med nyheten om at hun var gravid.

21. desember var termin, men babyen lot vente på seg til 2024. Sara holdt følgerne sine oppdatert underveis, da fødselen måtte settes i gang.

I dag, 3. januar, postet hun et innlegg på Instagram. Den lille gutten deres er kommet til verden.

STOLT FAR: Joakim med sin nyfødte sønn. Foto: Privat/Instagram
STOLT FAR: Joakim med sin nyfødte sønn. Foto: Privat/Instagram Vis mer

- Verdens fineste Elias Patrick har kommet til verden. Vi er to veldig lykkelige foreldre og en stolt storesøster. Hele familien har det bra, skriver hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet