Gravid uke 22

Gravid i uke 22 Foto: Shutterstock.com ©
Gravid i uke 22 Foto: Shutterstock.com © Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fosteret har utviklet sin egen døgnrytme, med aktive perioder og søvnfaser. Mange føler at fosteret er mest aktivt når mor hviler seg.

Fosterets vekt: ca. 550 g
Fosterets lengde: ca. 27,5 cm

ær nøye med tannhygienen, man har en tendens til å få litt tannkjøttbetennelse og dette kan igjen disponere for hull i tennene. At mange blir mer sugne på sukker mens man er gravide, kan goså medføre problemer med tennene. Ta kontakt med tannlegen din dersom du har plager. Les mer om graviditet og tannpleie

Har du bekkenløsningssmerter? Bekkenløsning hos gravid kommer antagelig av hormonpåvirkning som gjør at bindevevet blir mykere og mer elastisk, slik at bekkenbena glir litt fra hverandre. Dette kan være smertefullt. Les mer om bekkenløsning.

Lurer du på hvor tungt du kan løfte når du er gravid? På jobb og ved trening? Les mer om dette her. Graviditet og tunge løft

Kanskje har du allerede råmelk i brystene dine nå? Brystene vokser fortsatt og området rundt brystvorten - aerola - blir større. Brystene dine skal fortsatt vokse og forandre seg.

Har du kontakt med andre som er gravide eller har små barn? I Mammanetts forum treffer du flere gravide kvinner og småbarnsforeldre.

Aktuelt for deg nå:

 

TIL NESTE GRAVIDITETSUKE –>

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer