Vis mer

Gravid uke 34

Du er nå i din 34. graviditetsuke, og ditt foster er 32 uker gammelt.

Publisert

Hikker fosteret? Det er helt normalt! Du merker det ved å kjenne rytmiske bevegelser i magen. Det kommer til å fortsette å hikke en del etter fødselen også.

Fosterets fot eller hånd kan noen ganger bule ut på din mage. Ved å trykke imot foten eller hånden trekker barnet til seg kroppsdelen. Kanskje det kort tid etterpå setter foten tilbake av nysgjerrighet. "Hva skjer nå? Skjer det igjen? Dette var gøy!" Tenk at du nå kan kommunisere med barnet ditt! Rundt disse tider fester de fleste foster seg med hodet ned i bekkenet. "Nå vil jeg snart ut!"

Fosterets vekt: ca. 2400 g
Fosterets lengde: ca. 42,5 cm

Din mage er tung som bly nå. Ditt barn har fått mindre plass til å bevege seg på nå, men er like aktiv som før.

Noen kvinner må av ulike grunner føde ved hjelp av planlagt keisersnitt. Her kan du lese om fødsel ved keisersnitt og forberede deg til fødselen.

Husk å ta bilde av din store og fine mage! Et fint minne for deg, og koselig å vise til minsten om noen år: - "Sånn så magen til mamma ut når du var inne der!" Også har du enda noen år på deg til å finne ut hva du skal svare på oppfølgningsspørsmålet: -"Hvordan kom jeg inn dit, da?"

Mager i uke 34:

Vis mer


 

 

Aktuelt for deg nå:

 

TIL NESTE GRAVIDITETSUKE –>

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer