Sorg under graviditeten

Gravide Jenny fant samboeren livløs hjemme

- Jeg føler at Sebastian var med oss under fødselen.

BLE UVENTET ALENEMOR: Selv om de har vært igjennom noen tøffe år, ser Jenny lyst på fremtiden. – Jeg har vokst enormt gjennom denne reisen og lever nå etter mottoet «lev her og nå, for livet kommer ikke i reprise», sier hun. FOTO: Privat
BLE UVENTET ALENEMOR: Selv om de har vært igjennom noen tøffe år, ser Jenny lyst på fremtiden. – Jeg har vokst enormt gjennom denne reisen og lever nå etter mottoet «lev her og nå, for livet kommer ikke i reprise», sier hun. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Svenske Jenny Pitkänen og Sebastian Thell hadde vært sammen i tre år og ventet sitt første barn sammen, da tragedien rammet. Plutselig ble fremtiden en helt annen enn den Jenny (30) hadde sett for seg.

Det begynte som en helt vanlig dag. Jenny, som var gravid i uke 28, våknet til at samboeren Sebastian hadde laget frokost. Sebastian, som elsket matlaging og som var aktiv innen travmiljøet, jobbet nemlig som kokk og hadde stått opp ekstra tidlig denne morgenen for å bake brød.

Etter at de var ferdige med å spise, gjorde han seg klar for å reise til jobben.

– Jeg husker at han stod i gangen, med sin grønne jakke på seg, og spurte om vi ville rekke å treffe hverandre på ettermiddagen før han skulle i et jobbmøte, forteller Jenny.

– Så ga han meg et slengkyss, sa «ha det» og gikk mot ytterdøren. Men av en eller annen grunn låste han aldri opp døren. Han stoppet opp, vendte seg mot meg og sa «jeg går ut bakdøren i stedet». Så gikk han bort til meg, ga meg et kyss og sa «jeg elsker deg» før han gikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer