Graviditet og fødsel - ikke alltid bare glede!

Publisert
Sist oppdatert

Jeg er 28 år og mamma til 4 barn . De siste åra har jeg hatt nyresvikt , og vært igjennom flere operasjoner .Derfor var det litt uventet at jeg ble gravid med sistemann på P-piller, i 99. Mine andre barn er 7,8 og 10 år. Jeg bestemte meg for ikke å ta abort.

Dessverre måtte de sette fødselen i gang 2 mnd før tiden. Det var ett sjokk å se denne lille jenta, som i full fart måtte opp på prematuravdelingen med pleiere og far. Der satt jeg med masse spørsmål og var kjempeurolig . Hun var 1900 g og 44 cm lang. De andre barna har vært rundt 4 kg!! Heldigvis gikk barseltiden greit og hun plages kun med litt astma.

Men.... da jegi ettertid sa at jeg ville ha sterilisering , var det mange motargumenter. Jeg var ung og ventetiden var lang . Jeg fikk satt inn hormonspiral, for den var jo kjempesikker, sa de!

5 mnd . senere gikk jeg til legen fordi jeg følte meg dårlig. Ble sendt til sykehuset, og min situasjon var kritisk . Det viste seg at jeg var 4 mnd på vei, TROSS hormonspiral. Jeg måtte "føde" innen 2 døgn . Dette er det verste jeg har opplevd, bare 5 mnd. siden sist. Sliter enda med psyken ...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer