Graviditetstester: Pristest

Spar penger på graviditetstester med Mammanetts oversikt!

PRISFORSKJELLER: Det finnes flere forskjellige typer graviditetstester på markedet og prisene varierer. Foto: Shutterstock
PRISFORSKJELLER: Det finnes flere forskjellige typer graviditetstester på markedet og prisene varierer. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med en hjemme graviditetstest kan du raskt finne ut om du er gravid eller ikke. Testene finnes å få kjøpt på apotek, i enkelte dagligvareforretninger og på nettet.

Som utgangspunkt skal alle testene vise resultat ved en viss hormonmengde i urinen. Å måle kvalitet og nøyaktighet på de ulike testene er omfattende hvis vi skal gjøre det helt nøyaktig, vi har derfor kun sett på pris i denne testen. 

SE PRISENE LENGRE NED I SAKEN - PRISENE BLE INNHENTET I UKE 10 2015

Hva er det beste tidspunkt at ta en graviditetstest? Få svaret på www.mama.dk

Prisforskjeller

Prisene på graviditetstester varierer veldig og dersom du trenger mer enn et par tester kan det fort bli kostbart. Den dyreste testen vi fant i denne oversikten koster kr 179,- mens den billigste koster kr 40,-. Det er en prisdifferanse på hele 139,- kr.

De fleste merkene tilbyr pakker med to eller flere stk, noe som gir en lavere enhetspris dersom du ønsker flere tester.

Det er imidlertid verdt å merke seg at mange av nettbutikkene opererer med fraktkostnader som må legges til i totaltprisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer