Gründerprisen 2009 til Mammanett

gründerprisen 2009
gründerprisen 2009 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prestisjetung pris delt ut til Mammanett. Grunnleggeren av Mammanett, Elisabeth Lofthus mottok 29.01 Gründerprisen 2009. Formålet med Gründerprisen er å belønne en særlig fremstående gründerbedrift og samtidig skape økt interesse og oppmerksomhet i samfunnet for nyskaping og etablering av nye bedrifter. 

Utdeling av Totens Sparebanks Gründerpris 2009 skjedde under Sillongenkonferansen på Toten Hotel 29.01.09.Totens Sparebank står for utdeling av Gründerprisen til en bedrift innenfor kommunene Gjøvik, Toten og Land.

Kapp Næringshage og Gjøvik kunnskapspark har vært med på å utarbeide kriteriene, samt utpeke jury. Juryen besto av lokale ledere fra næringsliv, og en representant fra Gjøvik Kunnskapspark. Prisen ble vunnet av enkeltpersonforetaket Mammanett Lofthus, med eier Elisabeth Lofthus, som får et stipend på 250 000 kroner fra Totens Sparebank.

I år 2000 oppdaget en nybakt mamma fra Toten internett. Hun startet på hobbybasis et sosialt nettsamfunn for kvinner med små barn, og et par år senere fikk nettsiden både mye besøk og annonsører, og ble opprettet som et enpersonsforetak; Mammanett Lofthus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer