Gullkorn - Transport og kjøretøy

Publisert
Sist oppdatert

Hele hurven skulle på busstur, å Sebastian 5 år setter seg ned forrest i bussen, mens de andre går bakerst. Jeg ber Sebastian om å gå lengre bak. Han skjønner fortsatt ikke helt hva jeg mener, men har iallfall reist seg å står i midtgangen. Jeg ber han gå bakover. Dermed snur han seg rundt å går baklengs bak i bussen.

vår sønn på snart 2 år var kommet inn i senga til oss litt for tidlig en morgen, og satt mellom oss og pludret og var så bli og fornøyd som bare han kan være kl. halv syv om morgenen. Pappan hans kom til å slippe en skikkelig "brakar" av en fis, og lille Emil satte store øyne på han og utbrøyt "HURTIGRUTA!?!", med stor begeistring!! Han har ikke lært mange ordene ennå, og vi var ikke en gang klar over at han viste hva hurtigruta er for noe, så vi ble ganske imponerte!! Vi lurer ennå på hvor han har tatt dette fra...

Pappa: "Trikken går på skinner"Odin: "Den går ikke, den kjøre!"

Caroline 4 år: Tante, bilen deres er skikkelig gammel og skikkelig slitt, men den går jo an å bruke da!Caroline 5 år utenfor bilverkstedet: Vi skal vel ikke operere bilen vår vi pappa?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.