Gullkorn - Transport og kjøretøy

Publisert
Sist oppdatert

Hele hurven skulle på busstur, å Sebastian 5 år setter seg ned forrest i bussen, mens de andre går bakerst. Jeg ber Sebastian om å gå lengre bak. Han skjønner fortsatt ikke helt hva jeg mener, men har iallfall reist seg å står i midtgangen. Jeg ber han gå bakover. Dermed snur han seg rundt å går baklengs bak i bussen.

vår sønn på snart 2 år var kommet inn i senga til oss litt for tidlig en morgen, og satt mellom oss og pludret og var så bli og fornøyd som bare han kan være kl. halv syv om morgenen.
Pappan hans kom til å slippe en skikkelig "brakar" av en fis, og lille Emil satte store øyne på han og utbrøyt "HURTIGRUTA!?!", med stor begeistring!! Han har ikke lært mange ordene ennå, og vi var ikke en gang klar over at han viste hva hurtigruta er for noe, så vi ble ganske imponerte!! Vi lurer ennå på hvor han har tatt dette fra...

Pappa: "Trikken går på skinner"
Odin: "Den går ikke, den kjøre!"

Caroline 4 år: Tante, bilen deres er skikkelig gammel og skikkelig slitt, men den går jo an å bruke da!

Caroline 5 år utenfor bilverkstedet: Vi skal vel ikke operere bilen vår vi pappa?

Vi satt i bilen og ventet på en venninne. Min lillebror satt i baksetet, og min søster i forsetet. Etter å ha ventet en stund begynte hun å bli utålmodig og sa for seg selv (liksom til venninnen hun ventet på): "Få ræva i gir da"
Da venninnen endelig kom og satte seg kom det fra lilebror: "Vet du hva søstra mi sa du måtte gjøre? Sette rompa i girstanga!"
Han hadde nok misforstått det uttrykket litt...

Var i barnehagen å hentet min sønn på fire år en dag. De hadde kjøpt inn nye leketraktorer i barnehagen av merket John Deere. Sønnen min viste meg disse traktorene å sa at han ville ha en sånn! Han maste veldig om dette i garderoben og når vi skulle gå til bilen. Han sa at vi måtte kjøre på butikken å kjøpe en sånn. Da sa jeg: ”vi får sjå” Da svarte han: ” d e ikkje nå å fåsjå, du kan si ja, så e vi ferdig me den saken”. Da syntes jeg han var så søt at det ble traktorkjøp!!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer