Gullkorn fra barn - TV, bok, eventyr og musikk

Publisert
Sist oppdatert

Min søster og hennes sønn på 3 år var ute og gikk tur i parken. Ei dame med en blå tights på seg kom joggende imot dem. Hun hadde også en rød jakke knytt rundt livet. Lille Mathias stoppet opp og sto med måpende øyne mot damen, og ropte alarmerende:-Se, Supermann kommer!

"5-åring: Mamma, ser alle engelskmenn ut som Postman Pat?" 

Thorbjørn 2,5 år: "Jeg er supermann!!" (Løper rundt med hettehåndkle) "Oi, supermann må ha ny bleie..."

Gullkorn fra min sønn da han var 4 år gammel. Min mann drev å pusset opp badet, satte opp nye gipsvegger og slikt. Gipsplatene var 240 høye og 90 brede og veide ganske mye. Mine sønner fulgte spent med da far bar de tunge veggene og spikret de opp. En av veggene glapp ut av hendene hans og rett ned på stortåa hans (han brakk tåa) og selvsagt skrek og hoppet mannen min rundt med tårevåte øyne. Guttene hadde aldri sett sin far gråte før så de stirret storøyd på han. Noen dager senere satt vi å så på en film om superman, og da sa jeg på spøk til guttene; ”Dere vet vel at det egentlig er pappa som er superman?” Kjapt kom det fra eldsteman (4 år gml da). ” Nei det er han ikke! Han tåler jo ikke å få en vegg på tåa en gang uten å grine!”

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.