Gulp, joggebukser og slitne ammepupper

Det kan det bli stor hverdagshumor av. Kjenner du deg igjen?

HUMORISTISKE EPISODER FRA LIVET SOM NYBAKT MAMMA: Jade Josefine Nordahl har fått mange positive tilbakemeldinger etter at hun begynte å dele tegningene sine på Instagram. Foto: Privat
HUMORISTISKE EPISODER FRA LIVET SOM NYBAKT MAMMA: Jade Josefine Nordahl har fått mange positive tilbakemeldinger etter at hun begynte å dele tegningene sine på Instagram. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For småbarnsforeldre flest bringer hverdagen med seg både små og store utfordringer, som både kan sette tålmodigheten og forstanden på en hard prøve.

En norsk mamma bestemte seg for å forevige disse kaotiske små øyeblikkene med tusj og fargeblyanter.

– Overraskende mange kjenner seg igjen! Det hadde jeg ikke tenkt på, for de håpløse, slitsomme situasjonene er jo ikke noe man snakker så mye om, sier Jade Josefine Nordahl (31).

LES OGSÅ: Lei glansbildene folk viser frem på Facebook?

Ble ikke slik hun trodde

Da hun for snart ett år siden ble mamma til lille Abel, oppdaget hun at hverdagen ikke kom til å bli helt slik hun hadde forestilt seg.

– De første månedene som mamma slo meg nesten i bakken. Av en eller annen grunn hadde jeg trodd at alt liksom startet på nytt når babyen kom – men det gjør det jo ikke!

– Man er seg selv, i samme vraket av en kropp etter fødsel, med et enormt og overveldende ansvar lesset på sine støle skuldre. Lille Abel var urolig som baby, og ukomfortabel i hetebølgen som var sommeren 2014, forteller hun.

LES OGSÅ: - Dette burde noen fortalt meg før fødselen!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer