Gutten kom etter 7 år

Publisert
Sist oppdatert

Etter 7 år med ufrivillig barnløshet ble jeg plutselig gravid for et år siden. dette var for meg et skikkelig mirakel og jeg brukte svangerskapet til å fordype meg inn i alt som hadde med svangerskap å gjøre. Min samboer hadde et litt mer avslappet forhold til dette da han har tre gutter fra før. Gjennom hele svangerskapet hadde jeg høyt blodtrykk og mot slutten fikk jeg et snev av svangerskapsforgiftning. Ble derfor lagt inn på sykehuset tre uker fortidlig.

Min jordmor fortalte meg at jeg ikke ville få gå ut tiden og at fødselen skulle settes i gang. Jeg var ikke moden og det ble derfor satt inn en gele som skulle få i gang modningsprossessen. Fikk dette tidlig om morgenen den 15.09.04. Ti minutter etterpå begynte jeg å få svake rier. Jordmor var innom og fortalte at dette var vanlig og at de ville avta. Det gjorde de ikke. Fem timer etterpå begynte jeg å få sterkere rier og ikke lenge etterpå gikk vannet. Skjønte med en gang hva det var da vannet gikk. Hadde vært litt redd for at jeg ikke skulle skjønne den biten. Sykehuset ringte min samboer som kom temmelig fort. Han hadde vært på tur i dusjen etter jobb, men skippet det da han hørte om at fødselen var i gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.