Sophie Elise Isachsen:

- Hadde skikkelig puls

Slik fant hun ut av graviditeten.

SOPHIE ELISE: Det holdt ikke med én graviditetstest da Sophie Elise Isachsen fant ut om graviditeten. Foto: Ida Bergersen / KK
SOPHIE ELISE: Det holdt ikke med én graviditetstest da Sophie Elise Isachsen fant ut om graviditeten. Foto: Ida Bergersen / KK Vis mer
Publisert

For nøyaktig ei uke siden kunne influenser Sophie Elise Isachsen (28) avsløre at hun venter sitt første barn. Det delte hun på Instagram, samt i et intervju med magasinet Elle.

Siden har Isachsen flittig delt oppdateringer rundt graviditeten - og denne vinterkvelden er intet unntak.

På Instagram Story skriver 28-åringen at flere har spurt om hvordan hun fant ut at hun venter barn, og det er den historien hun nå deler.

«Tiffany plate» er en av flere «cottage cheese»-baserte mattrender som tar av på TikTok for tida. Vi tester den. Video: Tiffany Magee (TikTok) / Anette Skarpaas Ramm / Mia Engenes Bratlie. Reporter: Emilie Fyhn. Vis mer

Isachsen har tidligere vært åpen om at hun og samboeren prøvde å bli gravide, men forteller på Story at selv om hun aldri har vært gravid før så har hun kjent på innbilte symptomer. Den aktuelle dagen skulle hun få mensen, men da den uteble gikk hun til innkjøp av en graviditetstest.

Første test ble tatt på et toalett på en kafé.

«Testen viste både et pluss, men OGSÅ en teknisk feil!!! Er det mulig … Ante ikke hva jeg skulle tenke, hadde skikkelig puls, sendte bilder til kjæresten som selvfølgelig ikke hadde noe mer peiling enn meg».

Vel hjemme tok influenseren en ny test, og også den viste et plusstegn. Da test nummer tre ble positiv kom tårene.

«Testen gikk fort oppover, allerede neste dag da jeg kom til Trondheim viste den dette - som betyr at nivået HCG har gått opp. Da ble jeg litt roligere (var ekstremt redd for å miste, og det er jeg fortsatt i perioder)».

- Hadde skikkelig puls

Isachsen viser fram at testen som først viste «Gravid 1-2» - som er antall uker på vei, dagen etter viste «Gravid 2-3».

HCG, eller Humant chorion-gonadotropin, er et svangerskapshormon som er det som gjør at graviditetstester blir positive, skriver Jordmorklinikken.

- Hadde skikkelig puls

Videre forteller 28-åringen at de første ukene i svangerskapet var preget av kvalme, tretthet, glede og redsel.

«Og nå er vi her. Fortsatt min største frykt at dette skal bli tatt fra oss, men klarer å tro litt mer på det hver dag», avslutter hun til en video av babymagen.

Vi har forsøkt å få en kommentar fra Sophie Elise Isachsen til denne saken, foreløpig uten hell.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet