Sæddonasjon:

Hayley (42) jaktet etter sæd på Facebook

Nå har hun fått en sønn!

SÆDDONASJON: Hayley Hendrix gikk en utradisjonell vei for å bli mor til sønnen sin. Foto: Privat
SÆDDONASJON: Hayley Hendrix gikk en utradisjonell vei for å bli mor til sønnen sin. Foto: Privat Vis mer
Publisert

«Sperm Donation» er en offentlig gruppe på Facebook hvor folk over hele verden kan søke etter sæddonorer, eller tilby å være donor. Dette gjør de helt gratis, men ber gjerne om at den andre parten dekker eventuelle reiseregninger. Gruppen har 3000 medlemmer, og daglig er det noen som spør donorsperm. Blant dem var Hayley Hendrix.

Australske Hayley (42) flyttet til USA for drømmejobben, men fant på samme tid også kjærligheten. Hverdagen til Hayley og kjæresten var svært travel. Begge fokuserte på jobbene sine og levde det hun kaller en «Silicon Beach»-livsstil.

- I bunn og grunn betyr det at vi jobbet konstant med å bygge opp selskaper og reise jorden rundt, forteller 42-åringen i en e-post til KK.

Men Hayley begynte å kjenne mer og mer på ønsket om å få barn, og samtidig ble mulighetene for det mindre og mindre. Hun bestemte seg for å bli mor - med eller uten kjæresten.

Nå bor Hayley i Australia, uten kjæresten fra USA. Men i armene hennes ligger det noen som har blitt den nye kjærligheten i Hayleys liv, en sønn på ett år. Nå er det gått over to år siden hun bestemte seg for å bli mor. I løpet av denne tiden prøvde hun å bli gravid ved hjelp av kunstig befruktning, men lyktes ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer