Her er de beste familiespillene

Se vår store test av brettspill nyheter

BRETTSPILL I ALLE VARIANTER: Mammanett har sett nærmere på hvilke spill som samler familien i påsken. Foto: Produsentene
BRETTSPILL I ALLE VARIANTER: Mammanett har sett nærmere på hvilke spill som samler familien i påsken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påsken er for mange brettspilltiden fremfor noen. Ingenting er så koselig som å samle familien rundt et morsomt brettspill, om man så befinner seg i hytta på fjellet eller i leiligheten i byen.

Mammanett har testet 12 av fjorårets og årets spillnyheter for å se hvilke brettspill familien kan spille sammen.

Spillene er å få kjøpt i lekebutikker, bokhandelen og i diverse nettbutikker.

Morsomt for hele familien

De to vinnerne av testen ble Junior Millionær Jorda Rundt og Junior Alias. Begge spillene kjennetegnes av at de er morsomme, engasjerende og at de har en god fremdrift.

At alle i familien har forholdsvis like muligheter til å vinne (uavhengig av alder), er også en viktig del av disse spillenes suksess.

Vi har ikke tatt hensyn til pris når vi har vurdert spillene, da prisene varierer veldig fra butikk til butikk. Men vi synes at disse to brettspillene er gode kjøp basert på at man gjerne tar de frem flere ganger, og at man kan variere med egne spilleregler om man ønsker det. Dette er to spill man ikke går så fort lei av!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer