Her er de billigste bleiene

Fem av dagligvarekjedene reduserer priser på billigmerkene. Se hvilken bleie som er aller billigst i vår pristest. Og hvor du bør kjøpe den.

Pristestens vinnere: Uslåelige på pris! Foto:  Produsentene
Pristestens vinnere: Uslåelige på pris! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prisene på bleier generelt er svært lave i Norge, sammenlignet med utlandet. Dette fordi dagligvarekjedene gjennom lave bleiepriser ønsker å tiltrekke seg småbarnsforeldre som kunder.

Mammanett sjekket priser på bleier forrige gang i august 2013. Denne gang har vi spesielt sett på prisene for billigbleiene, dagligvarekjedenes egne merkevarer. (EMV)

Under halv pris 

De mest kjøpte bleiemerkene i Norge er Libero og Pampers. Ut fra prisene vi innhentet i forrige pristest koster en Liberobleie i snitt 1,40 og en Pampersbleie i snitt 1,50 – hvis du benytter deg av eksisterende rabattordninger, bleiekort og diverse medlemskap.

Men kjøper du en billigbleie, er prisen per bleie helt nede i 0,65 mer enn halvparten så billig – og du trenger heller ikke skaffe medlemskap, huske bleiekort eller andre rabattordninger.

Spar mange tusenlapper

Hvis du vil spare penger, er det derfor billigbleiene du skal gå for. 

Hvis barnet ditt bruker bleier i tre år, vil du spare 4369,- kroner på å kjøpe billigbleier i stedet for en Libero eller Pampersbleie – ut fra snittprisene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer