Her er de nye barnevognene

Foreldre anno 2016 vil ha smarte, funksjonelle og fargerike barnevogner.

NYE BARNEVOGNER: Her er noen av de nye barnevognene i 2016. Foto: Produsentene
NYE BARNEVOGNER: Her er noen av de nye barnevognene i 2016. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med en av årets nyheter trenger du ikke tenke mer på å låne barnevogn på flyplassen. Les om hvordan disse vognene passer for din familie, samt hvilke andre smarte barnevogn-nyheter som tar 2016 med storm har Mammanett svaret på her. 

BLI MED: Hvilken barnevogn har du, og vil du anbefale den?

Vogna som vokser med familien

Vogna B-ready av nyhetene fra Britax i år, med sitt smarte design, funksjonalitet og spreke farger.

- Denne vogna passer fra barnet er nyfødt til det er i skolealder. Når en bror eller søster melder sin ankomst, fester du enkelt neste del på vognen, hvilket forandrer vogna til en søskenvogn i lengden. De to kan nyte vognturen både fremover- eller bakovervendt eller vendt mot hverandre. Vognen er fleksibel og kan kombinere liggedel med sittedel eller to babybilseter, liggedeler eller sittedeler samtidig, forteller Britax sin pressekontakt i Norge, Lill Jakobsen.

Blant funksjonene finnes:

- høydejusterbart håndtak- trinnløs hvilestilling til ryggen med flere posisjoner- justerbar fotstøtte. - Vognen foldes enkelt sammen med begge sittedelene i fremovervendt posisjon og tar liten plass når den er sammenfoldet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer