Her er finalistene!

Disse kan bli kåret til Årets Mamma- og Pappabloggere!

FINALISTER:  Nå er det opp til juryen å bestemme sluttresultatet! Foto: bloggerne
FINALISTER: Nå er det opp til juryen å bestemme sluttresultatet! Foto: bloggerne Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da er avstemningsrunden i kåringen av Årets Mamma- og Pappablogg avsluttet og vi er glade over å kunne presentere de 15 mammabloggene og 5 pappabloggene som fikk flest av de 7283 stemmene.

Dette er bloggene som nå skal vurderes av juryen og som har mulighet til å bli kåret til årets beste mammablogg og pappablogg.

LES OGSÅ: Slik gjennomfører vi kåringen, trinn for trinn.

Vinner sydentur og barnevogn

Konkurransen presenteres i samarbeid med Ving og Barnas Hus. I tillegg til heder og ære, kjemper bloggerne om et reisegavekort på kr 10.000 fra Ving og en valgfri barnevogn fra Barnas Hus

2.-9. plass premieres også, blant annet med Semper barnegrøt, gavekort fra Polarn O. Pyret, barnesko fra Kavat, vinterdress fra Troll Collection samt ukeplan og krittavle fra Sjarmtroll.

Se hvem som vant premier blant de som sendte inn SMS-stemmer.

Her er de 15 finalistene til Årets Mammablogg:

 

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

MYE HUMOR: - Jeg ønsker å gi leserne en «feel-good» opplevelse når de er innom bloggen min, sier Stine Pedersen. Foto: Privat
MYE HUMOR: - Jeg ønsker å gi leserne en «feel-good» opplevelse når de er innom bloggen min, sier Stine Pedersen. Foto: Privat Vis mer

Diaper Diva Diary

Diaper Diva Diary er en humoristisk mammablogg med skråblikk på det meste. Bloggen skrives av Stine Pedersen, som i tillegg til å være mamma til to, både er modell, statsviter, skribent og forfatter.

– Jeg liker å leke med ord og bilder. Jeg ler ofte veldig høyt og mye av meg selv på bloggen, sier Stine.

– Hovedmotivasjonen min for å blogge er at jeg elsker å skrive, formidle - både dype tanker og humoristiske skråblikk.

– Jeg liker å få leserne til å trekke på smilebåndet og få dem til å føle at det er helt greit å ikke være en perfekt mamma og ikke strekke til hele tiden! Dessuten er «forholdet» man får til leserne, og den feedbacken de gir motivasjon til tusen!  

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

BLOGGER OM ALVORLIG SYKT BARN: – Det er godt å ikke føle seg alene. Godt å få tips, råd og utveksle erfaringer, sier Åshild. Foto: Privat
BLOGGER OM ALVORLIG SYKT BARN: – Det er godt å ikke føle seg alene. Godt å få tips, råd og utveksle erfaringer, sier Åshild. Foto: Privat Vis mer

Lillegull Emily

Firebarnsmamma Åshild Holt Lona skriver bloggen Lillegullet Emily hvor hun forteller om hverdagen med et alvorlig sykt barn.

Hennes yngste datter Emily lider av et sjeldent epilepsisyndrom og da hun var seks måneder gammel fikk foreldrene beskjed om at hun mest sannsynlig ikke ville få oppleve sin første fødselsdag. Men mot alle odds; i april fyller Emily fem år – noe som skal feires stort.

En motivasjon for å blogge har vært å treffe andre i samme situasjon. I dag har Åshild jevnlig kontakt med familier hun har blitt kjent med gjennom bloggen. 

– Da jeg først begynte å blogge var det også for å kunne holde familie og venner oppdatert, samt at det også var god terapi for meg i en større ventesorg-prosess vi var i. Etter hvert som Emilys dager har blitt bedre, har det vært så godt å dele hennes gode dager, hennes daglige fremskritt og gode opplevelser, forteller Åshild.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

BLOGGER OM DET UPERFEKTE: – Jeg synes det er gøy å kunne glede andre med et lite feilskjær eller komisk øyeblikk fra mitt eget liv, forteller Beate Sneve Larsen. Foto: Privat
BLOGGER OM DET UPERFEKTE: – Jeg synes det er gøy å kunne glede andre med et lite feilskjær eller komisk øyeblikk fra mitt eget liv, forteller Beate Sneve Larsen. Foto: Privat Vis mer

Perfekt Bærumsfrue

Bak bloggen Perfekt Bærumsfrue skjuler det seg en blogger, som ifølge henne selv, egentlig er ganske uperfekt.

– Bloggen er et humoristisk skråblikk på forsøket mitt om å lære meg å bli «perfekt», forteller Beate Sneve Larsen.

– Jeg er ikke noe flink til å lage mat, trene, strikke, sy, fikse hjemme, og gjøre alt det andre man trenger for å være en perfekt mamma, kone, venninne og kjæreste. Derfor tenkte jeg å prøve å forbedre noen av disse egenskapene mens jeg gikk hjemme i permisjon med lillegutt på nå 7 måneder, forklarer hun.

Beate er ikke redd for å by på seg selv i bloggen og synes det er helt greit om leserne både ler med og av henne.

– Jeg synes det er gøy å kunne glede andre med et lite feilskjær eller komisk øyeblikk fra mitt eget liv. Noen ganger heier jeg selvsagt på meg selv også og er glad jeg har fått til noe. Da blir det mer vanlig «rosa» mammablogg, legger hun til. 

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

IKKE MAMMA ENNÅ: - Jeg ønsker å sette lys på et tema få snakker om, sier Tina Avantis Johnsen. Foto: Fotograf Hilde Brevig
IKKE MAMMA ENNÅ: - Jeg ønsker å sette lys på et tema få snakker om, sier Tina Avantis Johnsen. Foto: Fotograf Hilde Brevig Vis mer

Ønskemamma

En stor ting som skiller bloggen Ønskemamma fra de andre finalistene i mammablogg-kåringen, er at Tina Avantis Johnsen slett ikke er mamma. Ennå.

– Bloggen handler om det å forsøke å få barn på egenhånd via den danske storken, forteller Tina. – Den handler om det viktige valget, den vanskelige etikken og de mange tankene. Om det at det som jeg håper skal bli den viktigste og riktigste beslutningen i livet faktisk er forbudt i Norge, sier hun.

Gjennom bloggen ønsker Tina å øke kunnskapen om temaet både hos seg selv og hos andre. - Hvert år drar hundrevis av norske kvinner og menn ut av landet for å forsøke å få barn på egen hånd. Kanskje ikke så ofte fordi de ønsker det, men fordi livet nå en gang har blitt slik. Samtidig er det veldig få som snakker om det, sier hun.

LES OGSÅ: Tina fikk sjokkbeskjeden: - Du bør bli gravid innen 3-4 måneder!

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

LOV MED LITT KAOS: - Jeg er en forkjemper for frittgående barn, sier Marte Frimand-Anda. Foto: Privat
LOV MED LITT KAOS: - Jeg er en forkjemper for frittgående barn, sier Marte Frimand-Anda. Foto: Privat Vis mer

Casa Kaos

– Å oppdra barn i dag er nesten som å ta en doktorgrad i barneoppdragelse, sier Marte Frimand-Anda som skriver bloggen Casa Kaos.

Småbarnsmoren sier hun har valgt å hoppe av konkurransen om å ha det fineste huset, mest spennende jobben, lykkeligste barna og perfekte parforholdet.

– Jeg ønsker å vise frem et familieliv med mye kaos og lave skuldre og lister. Jeg er veldig samfunnsengasjert og diskuterer også gjerne aktuelle saker knyttet til barn og foreldre på bloggen, sier hun.

Marte synes det også er viktig å få frem at det finnes mange måter man kan oppdra barn på.

– Mammapolitiet i Norge har mye makt, og de glemmer ofte at både barn og voksne er forskjellig. Jeg mener det viktigste er at man finner en måte å leve på som passer alle i familien. Jeg synes også det er altfor mye perfeksjon i sosiale medier, og ønsker å tilføre flere nyanser.

LES OGSÅ: - Vi kjøper brukte leker i julegaver

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

IKKE BARE ROSENRØDT: - Jeg forsøker å være ærlig på bloggen min, sier Sandra Kaggerud. Foto: Privat
IKKE BARE ROSENRØDT: - Jeg forsøker å være ærlig på bloggen min, sier Sandra Kaggerud. Foto: Privat Vis mer

Sandra Kaggerud

– Jeg prøver å være ærlig og ikke bare gi leserne den rosenrøde siden av det å bli mor, sier Sandra Kaggerud som skriver bloggen med samme navn

22 år gamle Sandra er mamma til lille Oliver Elias og bor sammen med forloveden sin i Molde. Gjennom bloggen sin forsøker hun å gi et riktig bilde av hvordan det er å være ung småbarnsmor og hun er heller ikke redd for å dele politiske synspunkter.

– Jeg er en aktiv KrF- og KrFU-politiker, musikkelsker, hjemmeværende mamma og egentlig en helt vanlig jente, forsikrer hun. 

 

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

BLOGGER OM LIVET SOM MAMMA OG LEGE: – Jeg håper å formidle at vi som mamma i dag kan drite litt i alle krav som stilles, at det å gjøre sitt beste er godt nok, sier Laila Didriksen. Foto: Privat
BLOGGER OM LIVET SOM MAMMA OG LEGE: – Jeg håper å formidle at vi som mamma i dag kan drite litt i alle krav som stilles, at det å gjøre sitt beste er godt nok, sier Laila Didriksen. Foto: Privat Vis mer

Livet i Casa Didriksen

Laila Didriksen er trebarnsmamma med barn nummer fire i magen. På bloggen Livet i Casa Didriksen skriver hun om hverdagen, mammalivet og arbeidet som kommuneoverlege i Gildeskål.

Bloggen er preget av ironi og humor, og Laila er ikke redd for å vise at man kan ha det litt rotete og kaotisk - og at man ikke må følge regelboka på alt.

– Jeg håper å formidle at vi som mamma i dag kan drite litt i alle krav som stilles, at det å gjøre sitt beste er godt nok. Bloggen er «generøs» i og med at jeg deler mye, men jeg vil allikevel ikke si at den er privat. Det skjer mye hjemme hos oss som ikke kommer ut.

– Det som er vanskelig er å blogge om jobb. Det å skrive noe som helst uten å bryte taushetsplikten er utfordrende.  Men synes jeg har klart det og håper at bloggen kan friste noen som er litt skremt av livet som distriktslege, sier hun.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

SKRIVER MED HUMOR OG IRONI: - På hjemmefronten er jeg fungerende klatrestativ, fremkomstmiddel, hushjelp og kosebamse, sier Camilla Henriksen. Foto: Privat
SKRIVER MED HUMOR OG IRONI: - På hjemmefronten er jeg fungerende klatrestativ, fremkomstmiddel, hushjelp og kosebamse, sier Camilla Henriksen. Foto: Privat Vis mer

Babyboble

Camilla Henriksen bak bloggen Babyboble, beskriver seg selv som en kronisk stresset småbarnsmamma med en forkjærlighet for å skrive.

– I jobben kan jeg være grafisk kreativ og på hjemmefronten er jeg fungerende klatrestativ, fremkomstmiddel, hushjelp og kosebamse, sier hun.

Gjennom bloggen Babyboble forsøker Camilla å skrive ting som de er. Håpet er å kunne være en som småbarnsforeldre kan kjenne seg igjen i og presentere de mange problemstillingene med en anelse humor og ironi.

– Ved å blogge har jeg et veldig tilgjengelig oppslagsverk over når datteren min fikk tenner, når hun begynte å gå, hva hun syns om ammeslutt og hvilke middagsretter som faktisk går inn i munnen og ikke faller ut igjen.

– Jeg vil også være en motivasjon for andre foreldre og et humoristisk avbrekk i en hverdag med spagetti oppover veggen og dorullen pent og strategisk plassert i doskåla, legger hun til.  

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

MYE HUMOR: – Jeg skriver mye tull om det som inntreffer i hverdagen på både godt og vondt, sier Marna Haugen. Foto: Privat
MYE HUMOR: – Jeg skriver mye tull om det som inntreffer i hverdagen på både godt og vondt, sier Marna Haugen. Foto: Privat Vis mer

Komikerfrue

Komikerfrue Marna Haugen er tobarnsmor og eier av egen neglesalong. Hun beskriver livet sitt som fint, kaotisk, lattermildt, glamorøst og garantert rotete. Marna begynte å blogge fordi hun klødde etter en arena der hun kunne få utspill for sitt alter ego og sitt store indre jeg.

– Jeg bruker bloggen som en dagbok, en venninne jeg kan betro meg til, sier hun. – Når jeg jobber med en tekst så må jeg noen ganger bare legge den fra meg for så å ta den opp igjen dagen etter og da faller plutselig brikkene på plass. Den følelsen når teksten sitter og jeg kan trykke «publiser» er magisk, sier hun.

Marna sier hun ikke har noen retningslinje eller rød tråd på bloggen, men at hun gjerne skriver med en humoristisk vri.

– Jeg skriver mye tull om det som inntreffer i hverdagen på både godt og vondt. Jeg elsker å bruke ord for å beskrive en situasjon og gi leseren bilder i hodet. Gjenkjennelsesfaktor er viktig for meg og humor er en naturlig del av hverdagen vår så det glimter til innimellom. 

LES OGSÅ: Marna fikk hjelp til å takle fødselsangsten

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

MAMMALIVET PÅ GODT OG VONDT: - Jeg tror trøst, gjenkjennelse og latter er med på å gjøre dagene litt enklere og morsommere, sier Kristine Henningsen. Foto: Privat
MAMMALIVET PÅ GODT OG VONDT: - Jeg tror trøst, gjenkjennelse og latter er med på å gjøre dagene litt enklere og morsommere, sier Kristine Henningsen. Foto: Privat Vis mer

Antisupermamma

Bloggen Antisupermamma kom til verden da Kristine Henningsen fikk tre gutter på tre år, og idealmammaen hun skulle bli brått ble til en antisuper variant. På bloggen deler Kristine gjerne humoristiske og absurde episoder fra hverdagen som folk kan kjenne seg igjen i.

– Baking og tusen fritidsaktiviteter er fraværende i hverdagen. Mammavulkanen putrer støtt og stadig og pedagogikken glimrer med sitt fravær. Men jeg forsøker å gi mine barn det jeg tenker er viktigst – kjærlighet og grenser, sier hun.

Kristine er journalist og forfatter, i tillegg til at hun har fire års utdannelse som psykoterapeut/gestaltterapeut.

For tiden bor familien ett år på lykke og fromme i Panama, men det betyr ifølge Kristine ikke at hverdagen er mindre hektisk. – Ungene er like aktive, mor er like hektisk og temperamentsfull og far er til tider like oppgitt, sier hun. 

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

ERFAREN BLOGGER: - Ærlighet er viktig, for å skape troverdighet hos leserne og for at andre skal se at bloggere er kun vanlig mennesker de også, sier Rebekka. Foto: Privat
ERFAREN BLOGGER: - Ærlighet er viktig, for å skape troverdighet hos leserne og for at andre skal se at bloggere er kun vanlig mennesker de også, sier Rebekka. Foto: Privat Vis mer

Mer enn bare ord

Tobarnsmamma Rebekka skriver bloggen Mer enn bare ord som hun startet allerede i 2007. – De første årene var det familie som fulgte med, men mange av innleggene har jeg slettet i ettertid fordi det kun var «svada». Da jeg ble gravid startet lesertallene å øke og fokuset mitt gikk over til å bli en mammablogg. I 2010 var vi med på unge mødre som også gav meg noen flere lesere, sier hun.

Selv om Rebekka stort sett viser de positive sidene ved livet i bloggen sin, er det viktig for henne å være troverdig.

– Jeg har skrevet flere ærlige innlegg om at ting faktisk ikke alltid er like greit, eller at huset ikke er 100% strøkent til enhver tid. Jeg tror ærlighet er viktig, for å skape troverdighet hos leserne og for at andre skal se at bloggere er kun vanlig mennesker de også, sier hun.

Rebekka beskriver bloggen sin som en fin blanding med litt av alt. – Det er en mammablogg med hverdagsglimt, gleder men også frustrasjon. Jeg deler oppskrifter, tips og råd, interiør og det som faller meg naturlig inn å dele med verden, sier hun.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

Mamma til Michelle

Anna Rasmussen ble gravid som fjortenåring. I dag er hun tobarnsmor og skriver bloggen Mamma til Michelle

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

Eline & the baby in the basket

Eline startet bloggen Eline & the baby in the basket da hun fant ut at hun var gravid med sitt første barn. Dessverre mistet hun barnet på grunn av Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29.

– Jeg fokuserte da mesteparten av bloggingen på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, livet etter en dødfødsel, prosjekter, tips og innredning av hus og hjem, sier hun.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

IKKE SÅ HØYTIDELIG: - Bloggen handler om hendelser som skjer nå som jeg ikke lengre er sjef over eget liv, sier Karoline. Foto: Privat
IKKE SÅ HØYTIDELIG: - Bloggen handler om hendelser som skjer nå som jeg ikke lengre er sjef over eget liv, sier Karoline. Foto: Privat Vis mer

Milena Bua

Bloggen Milena Bua skrives av den nybakte mammaen Karoline Kolstø. – Bloggen startet som en dagbok fra svangerskapet som jeg ønsket å gi til datteren min når hun en gang fikk barn selv. Men har nå endt opp i å bli en blogg om blant annet dagligdagse ting og hendelser som skjer nå som jeg ikke lengre er sjef over eget liv, sier hun.

Bloggen skrives utvilsomt av en dame som ikke er redd for å by på seg selv. Her er alt fra koselige babyfoto, til bukseløse mammafoto.

– Hovedmotivasjonen min for å blogge er at det dekker deler av mitt ekstremt store eksponeringsbehov, slår Karoline fast.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

Petrus og Petrine

Bloggen Petrus og Petrine skrives av Nann Karin som opplevde å bli mamma sent i livet. Med master i spesialundervisning, startet hun opprinnelig bloggen for å bruke det i undervisningen i videregående skole. – Jeg hadde en tanke om å nå elevene og bruke det store internettet til å gjøre undervisningen mer spennende, sier hun.

- Jeg startet å blogge som et prøveprosjekt, og ment som en blogg for elevene mine.  

Men skolebloggen har så langt ikke blitt realisert, i stedet har Nann Karin fortsatt på sin personlige blogg.

Nann Karin likte å blogge og startet å skrive om livet som moden mor. I tillegg deler hun gjerne meninger om fag, refleksjoner og små hverdagshendelser.

 

Her er de 5 finalistene til Årets Pappablogg:

 

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

LIVET LEVES NÅ: Frank blogger om livet som en «eldre» småbarnspappa. Foto: Privat
LIVET LEVES NÅ: Frank blogger om livet som en «eldre» småbarnspappa. Foto: Privat Vis mer

Pappalivet

Frank Bjørdal skriver bloggen Pappalivet som handler om livet til en «eldre» småbarnspappa. Han synes det er veldig kjekt å kunne være et supplement til alle mammabloggene som finnes på nettet.

I bloggen får vi lese om Franks travle hverdag, som i likhet med mange andres går med til hjem, jobb og barn.  – Jeg blogger når jeg får tid, men med full stilling, to små og en samboer i turnusyrket, blir det dessverre altfor lite tid til oppdateringer, sier han. 

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

EKTE PAPPAHVERDAG: – Bloggen er usminket og så lite rosa at en kanskje ville tro at den hadde få sjanser til å overleve, sier Thomas. Foto: Privat
EKTE PAPPAHVERDAG: – Bloggen er usminket og så lite rosa at en kanskje ville tro at den hadde få sjanser til å overleve, sier Thomas. Foto: Privat Vis mer

Vidunderpappa

- Tittelen Vidunderpappa er veldig ironisk, noe jeg håper mine over gjennomsnittet smarte lesere skjønner, sier Thomas med et smil.

Gjennom bloggen ønsker trebarnsfaren å beskrive hvordan livet sammen med tre barn faktisk er.

– Den er usminket og så lite rosa at en kanskje ville tro at bloggen hadde få sjanser til å overleve. Bloggen har også etterhvert blitt et utstillingsvindu for tvilsomme dikt og et og annet skråblikk på hverdagen, sier han.

Thomas motiveres av det å kunne få folk til å le og han sitter stor pris på alle tilbakemeldingene han får fra leserne. – Uten dem hadde bloggen vært lagt ned for lenge siden, sier han

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

SKRÅBLIKK PÅ HVERDAGSLIVET: - Hovedmotivasjonen ligger i å skrive ting som andre enten kjenner seg igjen i eller som de kan le av, sier Øyvind. Foto: Privat
SKRÅBLIKK PÅ HVERDAGSLIVET: - Hovedmotivasjonen ligger i å skrive ting som andre enten kjenner seg igjen i eller som de kan le av, sier Øyvind. Foto: Privat Vis mer

Ektepar.com

Øyvind bak bloggen Ektepar.com beskriver seg selv som en gift, skallet mann på 35 år, som er pappa til en liten jente og som jobber i TV2.

Sammen med sin ektefelle startet han opprinnelig å blogge for slekt og venner som bor «på andre siden av fjellet», men med flere følgere har også innholdet i bloggen utviklet seg noe.

– Nå ligger hovedmotivasjonen i å skrive ting som andre enten kjenner seg igjen i eller som de kan le av, sier han.

– Men de alvorlige og seriøse innleggene mine, som dukker opp en sjelden gang, får som regel en vanvittig respons, både i form av kommentarer, meldinger på Facebook og mailer, legger han til. 

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

MYK OG TØFF TOBARNSFAR: - Jeg elsker dialogen med leserne og alle tilbakemeldingene, sier Peter Kihlman. Foto: Privat
MYK OG TØFF TOBARNSFAR: - Jeg elsker dialogen med leserne og alle tilbakemeldingene, sier Peter Kihlman. Foto: Privat Vis mer

Pappahjerte

Peter Kihlman har gått fra å være «en iskald barnehater som ikke ønsket egne barn og synes de var verdens mest irriterende folk», til å bli Norges mest leste pappablogger. I bloggen Pappahjerte beskriver han livet i en vanlig småbarnsfamilie sett gjennom øynene til en myk og tøff tobarnsfar uten bruksanvisning.

Peter sier han har et ønske om å snakke til andre i samme situasjon og fortelle dem at livet som pappa kommer til å bli bra. – Jeg vil vippe tvilende fedre av gjerdet og få dem til å se mulighetene og gleden ved å bli fatter’n, sier han.

- Jeg elsker dialogen med leserne og alle tilbakemeldingene. Hovedmotivasjonen bak bloggen er kanskje å kunne fylle folks travle hverdag med fine tekster som kan gi dem et smil om munnen eller et lite gledesstikk i hjertet. Og kanskje en liten karamell til ettertanke fra tid til annen.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

MYE HUMOR: - Jeg lever med ringer under øynene, men samtidig i sus dus og jubelbrus, sier Ole Morten. Foto: Privat
MYE HUMOR: - Jeg lever med ringer under øynene, men samtidig i sus dus og jubelbrus, sier Ole Morten. Foto: Privat Vis mer

Superpapsen

I bloggen Superpapsen får vi møte tobarnspappaen som med stor entusiasme kaster seg ut i permisjonslivets mange gleder. Superpapsen skrives av Ole Morten som omtaler seg selv som Norges sprøeste pappablogger.

– Bloggen ble mest startet for å vise mammaen at alt går sånn noenlunde bra i hjemmet da jeg var i min første perm, et formål jeg er usikker på om bloggen oppfylte, sier han.

– Men den er et oppkomme av litt småsære innfall, skråblikk på foreldretilværelsen og noen hardtslående meninger i ny og ne. Ispedd min særegne sans for humor som forhåpentligvis noen andre også setter pris på.

Artikkelen vil bli oppdatert med mer info om enkelte bloggere.

Premier:

REISEGAVEKORT PÅ 10 000,- OG VALGFRI BARNEVOGN: Til vinnerene av årets mammablogg og pappablogg Foto: Ving/Barnas Hus/Shutterstock
REISEGAVEKORT PÅ 10 000,- OG VALGFRI BARNEVOGN: Til vinnerene av årets mammablogg og pappablogg Foto: Ving/Barnas Hus/Shutterstock Vis mer

Årets mammablogg og pappablogg vinner hvert sitt reisegavekort på 10.000 kroner fra Norges største reisearrangør Ving. De kan velge mellom over 300 reisemål på ving.no! Alt fra Kypros og Mallorca til New York og Dubai. 

Barnas Hus er en ledende faghandel innenfor klær og utstyr til barn og baby. De lar årets mammablogger og pappablogger velge hver sin valgfrie barnevogn i en av deres butikker.

Her er finalistene!

Her er finalistene!

 

Flere premier

  • 2. plasser: Semper barnegrøt til en verdi av 1500,- og Gavekort fra Polarn O. Pyret's nettbutikk for 1500,-. Ukeplan fra 
  • 3. plasser: Semper barnegrøt til en verdi av 1500,- og Gavekort fra Polarn O. Pyret's nettbutikk for 1500,-
  • 4. plasser: Barnesko fra Kavat (Verdi fra 599,- til 1399,-) og valgfri vinterdress fra Troll Collection (Verdi 1499,-)
  • 5. plasser: Barnesko fra Kavat (Verdi fra 599,- til 1399,-) og valgfri vinterdress fra Troll Collection (Verdi 1499,-)
  • 6 og 7 plass: (mammabloggere): Ukeplan fra Sjarmtroll
  • 8 og 9 plass: (mammabloggere): Krittavle fra Sjarmtroll
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer