Her er utstyret som vokser med barnet

Spar tid og penger på å kjøpe babyprodukter som varer lenger enn første leveår.

SMART UTSTYR: Barn vokser fort, men heldigvis finnes det flere produsenter som lager utstyr og klær som barna kan ha i flere år. Foto: Produsentene
SMART UTSTYR: Barn vokser fort, men heldigvis finnes det flere produsenter som lager utstyr og klær som barna kan ha i flere år. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De første årene har barna en tendens til å vokse i et rasende tempo og det kan bli både tidkrevende og kostbart for førstegangsforeldre å måtte fly i butikkene etter stadige oppgraderinger.

Mange foreldre velger å kjøpe brukt når de skal skaffe klær og utstyr til barnet sitt, mens andre foretrekker å investere i nytt.

Uansett hva du gjør så kan det være smart å kjøpe utstyr som barnet kan ha også etter at det er fylt ett år. Her noen produkter som barnet ditt kan ha lenge! 

LES OGSÅ: Hvor mye bruker du på barneklær i måneden?

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Stokke home

Dette er et nytt barneromkonsept fra den norske møbelprodusenten Stokke. Stokke Home består av flere moduler som lar deg tilpasse møblene fra fødsel og til barnet er større.

Den nye serien består av vugge, seng, stellebord og kommode. Les mer.

 

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Barnestolen Scoop

Barnestolen Scoop fra Brother Max kan justeres i takt med at
barnet vokser, og passer fra barnet er ca. 6 måneder til det er cirka 5 år. Les mer.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Stokke Sleepi

Norske Stokke har utviklet flere produkter som har til hensikt å vokse med barnet. Stokke Sleepi er en oval barneseng der madrasshøyden kan tilpasses forskjellige aldre. Les mer.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Leander sengen

Dette er en danskprodusert seng som har blitt veldig populær de siste årene. I likhet med sengen fra Stokke, kan denne sengen vokse med barnet. Les mer.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Vognposen Voksi Urban

Når det gjelder vognposer ligger Voksi Urban i det øverste sjiktet rent prismessig, men i gjengjeld kommer posen med forlenger som gjør at den kan brukes av barn helt opp til seks års alderen.  Les mer.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Stellebordet Stokke Care

Et annet Stokke-produkt som har flerbrukspotensial, er stellebordet Stokke Care. Etter at behovet for å bruke det som stellebord ikke lenger er tilstede, kan man bruke Stokke Care som hylle eller tv-bord. Les mer.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Inneskoene Shupeas

Dette er en type sko som kan justeres etter som barnet vokser. Les mer.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Babybodyene Many Months

Det finnes også babybodyer som vokser med barnet. Bodyene ManyMonths er designet av finske Bettina Lindblom og laget slik at de kan justeres både i lengden og i bredden. Les mer.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Lekegrinden Park-A-Kid

Baby Dan Park-A-Kid er en lekegrind med flere funksjoner. Når barnet ikke lenger vil være i lekegrinden og ønsker å bevege seg rundt, kan den benyttes som skydd for farer. Les mer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer