Her er utstyret som vokser med barnet

Spar tid og penger på å kjøpe babyprodukter som varer lenger enn første leveår.

SMART UTSTYR: Barn vokser fort, men heldigvis finnes det flere produsenter som lager utstyr og klær som barna kan ha i flere år. Foto: Produsentene
SMART UTSTYR: Barn vokser fort, men heldigvis finnes det flere produsenter som lager utstyr og klær som barna kan ha i flere år. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De første årene har barna en tendens til å vokse i et rasende tempo og det kan bli både tidkrevende og kostbart for førstegangsforeldre å måtte fly i butikkene etter stadige oppgraderinger.

Mange foreldre velger å kjøpe brukt når de skal skaffe klær og utstyr til barnet sitt, mens andre foretrekker å investere i nytt.

Uansett hva du gjør så kan det være smart å kjøpe utstyr som barnet kan ha også etter at det er fylt ett år. Her noen produkter som barnet ditt kan ha lenge! 

LES OGSÅ: Hvor mye bruker du på barneklær i måneden?

Stokke home

Dette er et nytt barneromkonsept fra den norske møbelprodusenten Stokke. Stokke Home består av flere moduler som lar deg tilpasse møblene fra fødsel og til barnet er større.

Den nye serien består av vugge, seng, stellebord og kommode. Les mer.

 

Barnestolen Scoop

Barnestolen Scoop fra Brother Max kan justeres i takt med atbarnet vokser, og passer fra barnet er ca. 6 måneder til det er cirka 5 år. Les mer.

Stokke Sleepi

Norske Stokke har utviklet flere produkter som har til hensikt å vokse med barnet. Stokke Sleepi er en oval barneseng der madrasshøyden kan tilpasses forskjellige aldre. Les mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer