Firlinger

Her gjenforenes hun med sine nyfødte firlinger

- Jeg fikk dårlig samvittighet for å ha mistet så mange dager med dem, sier fembarnsmoren Starlyn til KK.

FIRLINGER: Starlyn Cafferta ble mor til firlinger i slutten av januar. På grunn av en kraftig vinterstorm i Texas ble hun og ektemannen forhindret i å se de nyfødte barna i over én uke. FOTO: @ReganMortonPhotography
FIRLINGER: Starlyn Cafferta ble mor til firlinger i slutten av januar. På grunn av en kraftig vinterstorm i Texas ble hun og ektemannen forhindret i å se de nyfødte barna i over én uke. FOTO: @ReganMortonPhotography Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 18. januar i år kom barna Enzo, Stella, Lennon og Francesca til verden, og Texas-paret Starlyn og Bill Cafferata kunne juble over at drømmen om å utvide familien endelig hadde gått i oppfyllelse.

De to hadde lenge drømt om at datteren Zoe (2) skulle få en lillesøster eller lillebror - og da det viste seg at det var fire småsøsken som lå i mammas mage, var familielykken komplett!

Både Zoe og firlingene har paret fått gjennom assistert befruktning.

De fire små måtte tilbringe sine første leveuker på sykehuset, ettersom de kom til verden i uke 31.

I midten av februar ble Texas rammet av en kraftig vinterstorm, som gjorde at foreldrene Starlyn og Bill ikke fikk kommet seg til sykehuset for å få sett barna sine. Mens foreldrene var hjemme i Austin, lå barna på St. David’s North Austin Medical Center 65 kilometer unna.

Brutale døgn

Hele åtte dager gikk for de fikk ha nærkontakt med Enzo, Stella, Lennon og Francesca igjen. Pappa Bill la ut en video av det rørende øyeblikket da kona endelig fikk se barna sine igjen, og dette klippet har nå gått viralt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer