Firlinger

Her gjenforenes hun med sine nyfødte firlinger

- Jeg fikk dårlig samvittighet for å ha mistet så mange dager med dem, sier fembarnsmoren Starlyn til KK.

FIRLINGER: Starlyn Cafferta ble mor til firlinger i slutten av januar. På grunn av en kraftig vinterstorm i Texas ble hun og ektemannen forhindret i å se de nyfødte barna i over én uke. FOTO: @ReganMortonPhotography
FIRLINGER: Starlyn Cafferta ble mor til firlinger i slutten av januar. På grunn av en kraftig vinterstorm i Texas ble hun og ektemannen forhindret i å se de nyfødte barna i over én uke. FOTO: @ReganMortonPhotography Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 18. januar i år kom barna Enzo, Stella, Lennon og Francesca til verden, og Texas-paret Starlyn og Bill Cafferata kunne juble over at drømmen om å utvide familien endelig hadde gått i oppfyllelse.

De to hadde lenge drømt om at datteren Zoe (2) skulle få en lillesøster eller lillebror - og da det viste seg at det var fire småsøsken som lå i mammas mage, var familielykken komplett!

Både Zoe og firlingene har paret fått gjennom assistert befruktning.

De fire små måtte tilbringe sine første leveuker på sykehuset, ettersom de kom til verden i uke 31.

I midten av februar ble Texas rammet av en kraftig vinterstorm, som gjorde at foreldrene Starlyn og Bill ikke fikk kommet seg til sykehuset for å få sett barna sine. Mens foreldrene var hjemme i Austin, lå barna på St. David’s North Austin Medical Center 65 kilometer unna.

Brutale døgn

Hele åtte dager gikk for de fikk ha nærkontakt med Enzo, Stella, Lennon og Francesca igjen. Pappa Bill la ut en video av det rørende øyeblikket da kona endelig fikk se barna sine igjen, og dette klippet har nå gått viralt.

Til KK åpner fembarnsmoren Starlyn opp om hendelsen, og lengten etter de nyfødte barna.

- De åtte dagene var brutale. Det var grusomt! Men da jeg endelig fikk møtt dem ble jeg helt overveldet av glede, men også dårlig samvittighet for å ha mistet så mange dager med dem. Jeg gikk gjennom en berg-og-dal-bane av følelser. Men det ble en veldig fin dag, minnes Starlyn.

Været hindret familien på tre i å få mulighet til å bevege seg utendørs, og de var uten strøm i flere dager.

I de åtte dagene de var låst til hjemmet sitt, gjorde Stralyn og Bill alt de kunne for å trygge datteren.

- Vi brukte mye tid på å kose oss sammen, og lå tett for å holde varmen. 2-åringen vår var forvirret, og spurte om vi ikke bare kunne skifte batteri på huset, fordi hun var lei av kosingen og ville se på TV, sier Starlyn med et smil.

Stort savn

Men nå har endelig familien blitt gjenforent, og det er neppe tid til TV-titting i disse dager. Stralyn og Bill har fått lov å ta med de identiske tvillingene Francesca og Lennon hjem, mens Stella og Enzo fremdeles må tilbringe tid på sykehuset.

- Det har vært en utrolig spesiell periode, og nå gleder jeg meg veldig til vi endelig kan være sammen igjen under ett tak! sier fembarnsmoren Starlyn.

Den nybakte faren Bill sier til KK at han syntes øyeblikket da kona møtte barna igjen etter de åtte lange dagene, var svært emosjonelt og rørende.

- Vi hadde begge to savnet dem ekstremt mye, og det var veldig vanskelig for oss å være så lenge borte fra dem. Det var en utrolig stor lettelse å endelig se dem igjen, og fantastisk å se at de hadde vokst seg sterke på de åtte dagene vi ikke fikk sett dem! sier den stolte faren.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer