Historier om ufrivillig barnløshet

Publisert
Sist oppdatert

Her finner du flere historier om ufrivillig barnløshet som brukere av Mammanett har sendt oss.

Prøverør - vår erfaring: Hele 6 forsøk har de vært gjennom. Både via det offentlige og privat. De har gjort seg mange erfaringer, og vil dele med flere.

Kampen for å få et barn. Elisabeth har vært gjennom en lang prosess for å få bære frem sitt barn. Les om kampen mot ufrivillig barnløshet.

Fikk diagnosen PCO, trodde hun aldri skulle få barn:Slik gikk det imidlertid ikke.

Sliter med å få barn: At å få barn ikke er noen selvfølge kan denne jenta skrive under på. Hun har vært gjennom både spontanabroter og assistert befruktning.

Lillegutt kom først etter 5 år: 3. prøverørsbehandling ga full klaff. Min drøm: Hun elsker barn, men har prøvd i 5 år å bli gravid uten resultat. Hun vet at det hun og samboeren nå skal gjennom blir deres største påkjenning hittil.

Våger ikke tro dette går bra 1: Hun er gravid, men har opplevd flere mislykkede prøverørsforsøk og spontanaborter tidligere.

Våger ikke tro dette går bra del 2: Hva skjedde videre? Her kan du lese hvordan det gikk med svangerskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer