Hjertesyke Cristina klarte ikke annet enn å gråte da hun fikk beskjeden

Men nå kan hun slippe jubelen løs!

JUBLER AV LYKKE: Cristina kan slippe jubelen løs etter at hun til tross for hjertesykdommen, har kunnet blitt gravid igjen. Foto: Privat
JUBLER AV LYKKE: Cristina kan slippe jubelen løs etter at hun til tross for hjertesykdommen, har kunnet blitt gravid igjen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tre år siden fortalte Mammanett historien om den unge moren Cristina som helt uventet fikk vite at hun var alvorlig hjertesyk.

Sykdommen gjorde henne ute av stand til å ta seg av sin lille sønn, men kanskje aller verst; hun fikk beskjed av legene at hun ikke burde få flere barn.

Mente de burde adoptere

Sykdommen hennes var på det tidspunktet svært ustabil og legene mente samboerparet burde vurdere adopsjon, med tanke på sykdommen og hjertemedisinene hun var avhengig av å ta.

– Der og da raste verden sammen, forteller hun. – Jeg ringte mannen min, men jeg klarte ikke annet enn å gråte. Jeg hadde jo alltid tenkt at jeg i hvert fall skulle få to barn, men nå fikk jeg beskjed om at vi ikke kunne få flere. Det hele var uvirkelig som om det var en vond drøm, sier hun.

I likhet med mange andre unge foreldre, opplevde Cristina og samboeren stadig å få spørsmål og kommentar fra andre om når de skulle få et barn til. – Det var like sårt hver gang jeg måtte si at vi mest sannsynlig ikke kunne få flere barn, forteller hun.

Inn og ut av sykehuset

I tiden som kom var Cristina inn og ut av sykehuset. Stadig nye hjertemedisiner ble testet ut, da ingen syntes å fungerte slik legene hadde håpet på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer