Hurra, vi skal ha tvillinger

Hurra, vi skal ha tvillinger
Publisert
Sist oppdatert

1+1=4?Katrine er gravid og venter tvillinger. Ingen tvil om at det var to som ble glade, da de på ultralyd fikk bekreftet at det var to babyer på vei istedenfor en. 34 år gamle Katrine og ektemannen Egil hadde mistanke om at de ventet tvillinger før ultralydundersøkelsen. Magen til Katrine vokste mistenkelig fort. Paret venter sine første barn 4. februar i år 2001.-"Jeg ventet meg det nesten, syntes det var fryktelig moro. Har i grunnen ØNSKET meg tvillinger jeg. "Like greit å få to på en gang!" sa Egil og lo og lo, han syntes også det var morsomt."

- "Den første tanken som slo meg da vi fikk bekreftet våre mistanker var at jeg følte meg utrolig heldig!" -"Hvordan har graviditeten vært så langt?"-"Det har vært ganske slitsomt, har vært mye kvalm i begynnelsen, og ellers hatt endel vondt mellom skulderbladene, antakelig fordi alt har "strukket seg". I tillegg har jeg fått tilbake pollenallergien min som jeg ikke har hatt på flere år, og ellers vært forkjølet med feber to ganger like etter hverandre. Men det er absolutt verdt det likevel. Men jeg må innrømme at jeg gleder meg til magen blir borte og ungene ute. Det ER slitsomt å gå rundt sånn."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer