Skilsmisse

Hvor lett er det å møte en ny kjæreste når man er alenemor?

Hver gang Lillian Nordbø (26) er på date, tenker hun: Er dette en mann jeg ville hatt som bonuspappa til guttene mine?

ALENEMOR: – I ukedagene er jeg den travle alenemoren. I helgene, mens guttene er hos faren, er jeg single Lillian som jobber som bryllupsfotograf, sier Lillian Nordbø. Foto: Monica Larsen
ALENEMOR: – I ukedagene er jeg den travle alenemoren. I helgene, mens guttene er hos faren, er jeg single Lillian som jobber som bryllupsfotograf, sier Lillian Nordbø. Foto: Monica Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følelsen av å være nyforelska! Man vil bare være sammen hele tiden, glemme alt annet. Og sånn er det gjerne med den første kjærligheten. Men mange av oss skal møte den store kjærligheten flere ganger, og med det følger det gjerne bagasje i form av små mennesker som ikke lar deg slippe alt annet. For de er der, de trenger deg, og de er de aller viktigste menneskene i livet ditt – selv om du er aldri så forelska. Hvordan går du fram da?

Lillian Nordbø var bare 17 år da hun møtte mannen som skulle bli far til hennes tre barn. Bruddet var vanskelig for dem begge, og det tok over et år før hun engang vurderte å kunne åpne hjerte og hode for en ny mann. 

– Siden jeg var veldig ung da jeg ble sammen med eksen min, var det viktig for meg å finne ut hvem jeg var og hva jeg sto for før jeg kunne vurdere å date igjen, sier hun. 

– Jeg går fortsatt gjennom mange prosesser, og er usikker på om og når jeg faktisk vil være klar til å møte en ny mann. Jeg føler iblant at jeg har to ulike liv: I ukedagene er jeg den travle alenemoren. I helgene, mens guttene er hos faren, er jeg single Lillian som jobber som bryllupsfotograf. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer