David Beckham

- Hvor skal vi sette grensen til slutt? Skal vi ikke kunne klemme barna våre mer?

David Beckham får tyn for kyssebilde med datteren Harper (5).

DAVID BECKHAM: Den tidligere fotballspilleren David Beckham har konsentrert seg om familielivet etter at han la opp som fotballspiller. Her med barna Harper, Cruz, Romeo og Brooklyn under New York Fashion Week i februar 2016. Foto: NTB Scanpix
DAVID BECKHAM: Den tidligere fotballspilleren David Beckham har konsentrert seg om familielivet etter at han la opp som fotballspiller. Her med barna Harper, Cruz, Romeo og Brooklyn under New York Fashion Week i februar 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At den tidligere fotballproffen David Beckham (42) er en stolt firebarnsfar er det ingen tvil om - på sine ulike profiler på sosiale medier deler han stort og smått fra hverdagen med kona Victoria (43) og barna Brooklyn (18), Romeo (14), Cruz (12) og Harper (5), og han er ikke redd for å rose barna opp i skyene. (PSST: Her er Beckham-skandalene vi aldri glemmer)

Han har et spesielt nært bånd til sin datter Harper Seven, og nylig la han ut et bilde på sin Instagram-profil av at han fikk et kyss på munnen av sin fem år gamle datter da familien besøkte Serengeti National Park i Tanzania. Dette bildet har skapt debatt, og det er flere som skriver i kommentarfeltet at de synes det er forkastelig at han som en voksen mann kysser en femåring på munnen, og noen har gått så langt å bruke betegnelsen «pedofil».

«Far og datter som kysser, det er veldig spesielt..» skriver én som kaller seg «louisonortn».

Men det er også flere følgere som tar David Beckham i forsvar.

«Til alle dere som skriver negative kommentarer, dere burde ikke bli foreldre om dere mener at dette er feil! Å bli nært knyttet til barna dine er en ubeskrivelig nødvendighet. Jeg har tre gutter selv, og jeg kysser og koser på dem hver eneste dag. Det er kalt kjærlighet og nærhet. Barna våre er så dyrbare», skriver én som kaller seg «shazz_r_3».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer