Hvorfor kjøper ingen disse?

Hvorfor kjøper ingen disse?
Publisert
Sist oppdatert

Du kan spare tusenlapper.

De fleste foreldre sverger til faste merkevarer når det gjelder bleiekjøp. Ikke alle vet at de kan spare mye penger ved å bytte til rimeligere merker. 

Libero og Pampers er de mestselgende bleiemerkene i Norge. Mammanett store pristest på bleier viser at det er mange kroner å spare ved å handle bleier hos riktig dagligvarekjede. Noen av bleiepakkene vil koste deg 100% mer i feil butikk.

LES TESTEN: Her kjøper du de billigste Libero og Pampers-bleiene

I testen viste vi deg hvilke dagligvarekjeder som har de rimeligste bleiene, når du benytter deg av eksisterende rabattordninger, bleieavtaler, bleiekort eller bleiestempel.

Men det mange ikke er klar over er at dagligvarekjedenes egne billigmerker er langt rimeligere - selv uten rabattordninger og bleiekort.

Se hvilken av dem som er aller billigst i tabellen nedenfor. 

Spar ti tusen på dagligvarenes egne merkevarer

Hvis du vil spare penger, er det billigbleiene du skal gå for. Og de største besparelsene oppnår foreldre til barn større en 7 kilo, da er det virkelig penger å spare på billigbleier sammenlignet med merkevarebleiene Libero og Pampers.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer