Viral hit

Hysterisk småbarnsmamma får nettet til å koke

I en gymdrakt hjemme i en trang leilighet med hele familien synger mammabloggeren for full halls om unntakstilstanden som holder på gjøre henne sprø.

I FERD MED Å BLI SPRØ: - Men vi skal klare det, synger mammabloggeren for full hals i sin versjon av I Will Survive. FOTO: Skjermdump Youtube
I FERD MED Å BLI SPRØ: - Men vi skal klare det, synger mammabloggeren for full hals i sin versjon av I Will Survive. FOTO: Skjermdump Youtube Vis mer
Publisert

Det er ikke så mye å le av om dagen, og kanskje derfor er det litt ekstra gøy når noen treffer blink på hvordan mange av oss føler det akkurat nå? For litt humor i en nokså innestengt hverdag er antakelig noe de fleste har godt av, noe den London-baserte mammabloggeren Victoria Emes har skjønt.

Hennes versjon av den legendariske Gloria Gaynor-låta «I Will Survive» fra 1978, uttrykker nemlig frustrasjonen over den situasjonen mange av oss står i nå med stengte skoler, barnehager og hjemmekontor, og deles nå flittig på nettet av folk som kjenner seg igjen den lett hysteriske stemningen, særlig etter at britiske tabloider delte saken.

Første strofe er nesten den samme som originalen: «At first I was afraid I was petrified, kept thinking how I’d ever live without the world outside», synger hun i en metallisk gymdrakt hun har tatt på seg for anledningen, mens hun stirrer lengselsfullt ut av vinduet.

Så synger hun videre om alle kveldene hun har stappet i seg snacks og drukket vin, hvor forbanna hun blir på mannen sin, og hvor lyst hun får til å kaste hjemmeundervisningsopplegget i søpla.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer