Ikke vent for lenge med å reise til sykehuset!

Publisert
Sist oppdatert

Mamma til 3, snart 4, snakker av erfaring! Her forteller hun selv sin historie om da barn nummer 3 ble født.

17 november 2000: Jeg husker ikke så mye fra selve dagen, men jeg går med småkynnere fra midt på natta. Jeg bryr meg ikke så mye om akkurat det, jeg er blitt så vant til dem. Familien drar på handletur, jeg stikker innom butikken alene med de to barna vi har fra før 3 1/2 og 2 år gamle, så pappaen skal få hvile litt i bilen etter jobb. Jeg føler kynnerene er litt vel harde? men tenker at det nok er fordi jeg stresser litt med handlingen. Så jeg lar de bare være. Vi drar hjem, og kynnerne gir seg ikke de blir verre.

Vi spiser kveldsmat rundt seks tida og nå er de sånn at jeg må puste meg igjennom. Men de kommer bare hvis jeg reiser meg, eller mens jeg er oppe og går og det er ingen regelmessighet i dem. Ungene blir lagt og jeg innstiller meg på at i morgen da blir det vel fødsel. Svigermor ringer og vil vite hvordan det står til. Helt fint sier jeg, vi ringer deg i morgen. Hun skulle være hjemme med ungene mens jeg og pappan er på føden. Jeg går på toalettet litt senere på kvelden, og bestemmer meg for å ta et bad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer