Ingen fin fødselopplevelse

Publisert
Sist oppdatert

Fødsel ble akutt keisersnitt

Gullgutten blir født! Jeg hadde termin den 15.10.00. Men lillegutt lot vente. Moren min skulle komme til byen den 17.10.00. Og da jeg hentet henne på flyplassen var jeg ganske så sur da det ikke hadde skjedd noe enda. Men lite visste jeg da at akkurat det kom jeg til å bli veldig glad for det i ettertid. Den 17.10.00 Begynte jeg å få små rier. Jeg gikk i trapper, gikk tur og spiste svisker. Alt for å få fortgang i det her. :) men neida. Den 20.10.00 Om nattet var riene hvert femte minutt, men dem var ikke spesielt vonde. Så når morgenen kom, så sende jeg samboeren på jobb. Jeg ringte min mor som bodde hos sin mor. Jeg sa at jeg kom bortover til dem, for jeg var selskapssyk. Mamma begynte å spørre meg spørsmål om riene. Ja dem var hvert 4.min. nei det var lite med liv der inne. (men det hadde jeg hørt at når fødselen er i gang blir det roligere)

Min mor begynte å bli litt bekymret, men sa ingenting til meg. Hun spurte om jeg ikke kunne ringe føden å høre, siden riene var så regelmessige, men ikke særlig vonde? Ja jeg gjorde som min mor sa, og fikk beskjed om å komme opp! Jeg kjørte selv til sykehuset som lå 20 min unna. Da var klokken 15.00. Min mor ble med meg! Jeg ringte min samboer og sa at det bare var en sjekk og at jeg nok ble sendt hjem igjen, så jeg klarte meg fint. Jeg kom inn på sjekk kl 15.15 de sjekke åpningen som var "bare" 2cm. Så lå jeg med rieregistrering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.