Sara Jansson Mäkiperä

- Jeg er veldig glad og lettet

Gift ved første blikk-paret deler gladnyhet etter noen vanskelige måneder.

SARA JANSSON MÄKIPERÄ: Sara og Joakim skal bli foreldre igjen. Foto: Privat
SARA JANSSON MÄKIPERÄ: Sara og Joakim skal bli foreldre igjen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars tidligere i år, åpnet Sara Jansson Mäkiperä opp om at hun og ektemannen Joakim slet med å få barn nummer to. Hun fortalte at hun kjente på skuffelse, og at hun var veldig lei seg.

- Jeg tror at det er vanskeligere å si at man sliter med å få flere barn når man har fått et uten hjelp. Det er mye forventninger knyttet til dette, og så opplever jeg selv at jeg får mange velmenende råd og tips som kanskje gjør litt vondt, sa hun til KK den gang.

Sara og Joakim ble kjente fjes da de deltok i TV-serien Gift ved første blikk, og de er et av få par som fortsatt holder sammen. For tre og et halvt år siden ble de foreldre til Ella, og de har lenge ønsket at hun skal få et søsken.

Skulle få hjelp

Ettersom Sara har endometriose, har legene mistenkt at det er grunnen til at hun har slitt med å bli gravid igjen. Hun skulle få hjelp, men plutselig viste det seg at hun var gravid, på naturlig vis.

- Jeg hadde fått time for sjekk og for å legge en videre plan rett før 17. mai, men heldigvis satt det før det, sier Sara til KK, som avslører at de hadde forsøkt å bli gravide i åtte måneder før de lyktes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer