Trillingfødsel:

- Jeg gleder meg bare til å bli kvitt gravidmagen og til å se babyene!

Norske Maria Nordø Jørstad er gravid med trillinger - nå går hun viralt.

NÅR TRE BLIR SEKS: Maria Nordø Jørstad og ektemannen Anders har en sønn fra før. Nå blir de foreldre til trillinger! FOTO: Privat
NÅR TRE BLIR SEKS: Maria Nordø Jørstad og ektemannen Anders har en sønn fra før. Nå blir de foreldre til trillinger! FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Maria Nordø Jørstad (36) flyttet fra Sagene i Oslo til København for rundt fire år siden, visste hun neppe hva fremtiden kom til å bringe. Maria hadde flyttet til «Kongens by» for å jobbe med TV, og allerede første dag ble hun kjent med flere single kolleger i redaksjonen.

De oppfordret henne til å sjekke ut hva København hadde å tilby, og Maria lastet ned datingappen Tinder. Bare en halvtime senere hadde hun matchet med danske Anders (40), han som skulle bli hennes ektemann - og far til hennes snart fire barn.

- Vi burde nesten ha vært en reklameposter for Tinder! sier hun og ler.

- Det er bare fire år siden vi møttes, så det har gått fort! På halvtimen jeg satt og sveipet fikk jeg noen matcher, og Anders var én av dem. Vi møttes noen dager senere, og resten er historie!

For to år siden ble Maria og Anders foreldre til sønnen Mikael. Da bodde de i Oslo, men i august i fjor bestemte paret seg for å flytte tilbake til København. Maria ble gravid på nytt, og under en legevisitt kom sjokkbeskjeden. I magen til Maria lå det tre barn!

- Jeg hadde ikke tenkt tanken en gang på at det var mulig! Jeg har aldri kjent noen eller hørt om noen som har fått trillinger før. Jeg hadde kanskje en liten tanke om at det kunne være tvillinger fordi jeg var litt stor. Vi spøkte med det og sa: «tenk om det er tvillinger!», men jeg slo fra meg den tanken for jeg hadde jo vært gravid før. Jeg tenkte bare at andregangsgraviditeten er annerledes. Så vi ble rimelig sjokkerte da vi fikk vite at det var trillinger, sier Maria til KK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer