Kropp:

- Jeg har følt på at magen har vært «stygg» etter fødsel

Julie Valsø byr stadig på både viktig tematikk og foreldrerolle-humor på Instagram. En nylig mage-video har vekket spesielt stort engasjement.

MAGE-VIDEO: Julie Valsø (29) sin video om mamma-magen har gått viralt med mange millioner views. Foto: @julievalso
MAGE-VIDEO: Julie Valsø (29) sin video om mamma-magen har gått viralt med mange millioner views. Foto: @julievalso Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Det er ikke særlig rart at humor rundt det å være foreldre kan slå godt an. Det er deilig å se at andre opplever eller sliter med lignende ting - og kanskje også deilig å bli minnet på at noen ganger er det best å bare le av det hele.

Julie Valsø (29) deler gjerne deler av mamma-hverdagen som tobarnsmor i Oslo på ufiltrert og humoristisk vis med sine 31 000 Instagram-følgere. Nylig gikk en av videoene hennes viralt. I skrivende stund har den fått 16, 4 millioner visninger og over 600 000 likerklikk.

- Jeg synes det er helt sykt. Tror ikke jeg skjønner hvor mange det er!, sier hun til KK.

Etter én dag hadde den rundt 800 00 visninger, og Valsø turte begynne å håpe på en million. Noe mer enn det hadde hun aldri sett for seg.

I videoen, viser hun på humoristisk vis hvordan magen hennes ligner på en focacciabrøddeig - ved å helle olivenolje og strø krydder på. Humoren hylles i kommentarfeltet.

- De aller fleste kjenner seg veldig igjen! Og sier at de også har en sånn mage. Jeg tror jeg traff en gøyal gjenkjennelse hos folk, sier Valsø.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer