Graviditet:

- Jeg kommer aldri til å bli den mammaen som nyter gravidkroppen

«Funkygine» har skapt massive reaksjoner hos folk ved å uttrykke misnøye rundt egen gravidkropp.

GRAVIDITET: Jørgine Vasstrand er best kjent for sin usedvanlig veltrente og markerte kropp. Nylig publiserte hun et innlegg på bloggen sin hvor hun gråter på grunn av misnøye rundt gravidkiloene sine - det har skapt reaksjoner. FOTO: Reebok
GRAVIDITET: Jørgine Vasstrand er best kjent for sin usedvanlig veltrente og markerte kropp. Nylig publiserte hun et innlegg på bloggen sin hvor hun gråter på grunn av misnøye rundt gravidkiloene sine - det har skapt reaksjoner. FOTO: Reebok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har sagt det rett ut: Jeg har følt meg feit og jeg har følt meg stygg mens jeg har vært gravid. Jeg er fullstendig klar over at fokuset burde ligge på noe helt annet, men sånn er det bare - det har ikke vært lett å slå seg til ro med at dette er meg. Det sier Jørgine Vasstrand (26) til KK.

De fleste som kjenner til «Funkygine» vil kanskje forbinde henne som en trygg og selvsikker dame, for mye av det man ser av henne på sosiale kanaler er gjerne store smil, brun hud, markerte muskler og intensive treningsøkter. Men i tillegg til høy eksponeringsfaktor gjennom TV 2-programmet «Bloggerne» denne våren, har hun i løpet av det siste svangerskapet vært åpen om hvor vanskelig det er for henne at graviditeten forandrer kroppen.

«Jeg skjønner at magen skal vokse, men... alt annet vokser også. Jeg liker ikke det jeg ser, og klarer ikke å akseptere at det er sånn jeg faktisk ser ut» sier blant annet 26-åringen gråtkvalt i et blogginnlegg.

Føler seg feit

Vi møter henne sammen med ektemannen Morten Sundli (27) midt i Oslo sentrum. Begge iført treningsklær, med smågodt i hånda og Jørgine med en kul på magen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer