– Jeg tenkte at det skulle være umulig

Hilde Katrine Søgård (26) ble gravid igjen kort tid etter fødselen. Innen det hadde gått et år var barn nummer to født.

TO GLADE GUTTER: Tord Aleksander og Karl André er såkalte pseudotvillinger, da de er født med mindre enn ett års mellomrom. Foto: Privat
TO GLADE GUTTER: Tord Aleksander og Karl André er såkalte pseudotvillinger, da de er født med mindre enn ett års mellomrom. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hilde Katrine Søgård (26) hadde så vidt begynte å få igjen overskuddet etter sin første fødsel, da hun oppdaget at hun var gravid med nummer to. Hennes yngste sønn ble født akkurat en uke før eldstemann fylte ett år.

Trodde ammingen ville hindre graviditet

De første tegnene på at hun kunne være gravid igjen, startet da hennes eldste sønn Tord Aleksander skulle døpes.

Hilde Katrine forteller at hun følte seg svært trøtt og slapp, og at hun flere ganger holdt på å besvime. – Jeg fullammet også ennå, men opplevde å miste melka, forteller hun.

– Jeg tenkte at det skulle være umulig å bli gravid så tidlig igjen etter en fødsel, og siden jeg fullammet så skulle det i alle fall ikke være mulig.

– Men jeg tok en test og den var positiv.

Ikke klar for nummer to

Hilde Katrine innrømmer at hun ikke var klar for å få nummer to, da graviditetstesten viste to streker. Hennes første reaksjon på graviditeten var at hun ville «grave seg ned».

Samboeren hennes har tre barn fra før og selv om det ikke var utelukket at de med tid og stunder ville få et barn til, var det en tøff beskjed å få for dem begge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer