Ingrid Gjessing Linhave

- Jeg tenkte at jeg skulle presse til jeg dør

Ingrid Gjessing Linhave åpner opp om sin dramatiske fødsel, og kommentarer hun fikk om vekten sin, i Tuva Fellmans fødselspodkast.

ÅPNER OPP OM FØDSELEN I PODKAST: Ingrid Gjessing Linhave hadde en trøblete fødsel, tilbake i 2005. Foto: Benjamin A. Ward / NRK
ÅPNER OPP OM FØDSELEN I PODKAST: Ingrid Gjessing Linhave hadde en trøblete fødsel, tilbake i 2005. Foto: Benjamin A. Ward / NRK Vis mer
Publisert

Programleder Ingrid Gjessing Linhave (44) ble mamma til Iben Sofie i 2005, og tre år senere kom lillesøster Mynthe Louise til verden.

Tuva Fellman snakker med kvinner om deres fødselshistorie i «Fødselspodden», og Ingrid er gjest i en av episodene. I podkasten åpner hun opp om svangerskapet og den tøffe fødselen. Hun forteller også om kommentarene hun fikk fra menn, da hun gikk opp i vekt.

- Jeg fikk høre at du kan spise det du vil når du er gravid, da de ekstra kiloene forsvinner når du begynner å amme babyen, forteller hun i podkasten, før hun legger til at det ikke stemmer.

- Jeg testet å spise akkurat det jeg ville, og det ble mye grandiosa. Til og med dagen jeg fødte trøkket jeg i meg en grandis, og tenkte at det var den siste dagen jeg kunne spise hva jeg vil, sier hun i podkasten, mens hun ler med sin rungende latter, og fortsetter:

- Jeg hadde gått opp 22 kilo. Et halvt år etter fødsel, hadde jeg fortsatt de kiloene på kroppen.

Ingrid forteller at kropp alltid har vært et litt sårbart tema for henne. Helt fra hun var liten, og så ut som en stilk, har hun følt seg større enn alle andre. Hun innrømmer at det var en påkjenning å gå opp i vekt under graviditeten, og få kommentarer på det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer