Ble gravid med spiral:

– Jeg var i sjokk, det skal jo ikke gå an

Seks måneder etter andre fødsel fikk Veronica satt inn en hormonspiral, fordi hun ikke skulle ha flere barn. Men hun ble gravid, og det ble ikke oppdaget før hun var i uke 27...

BLE GRAVID PÅ PREVENSJON: Veronica (31) skulle ikke ha flere barn, derfor fikk hun satt inn en hormonspiral. Da hun fikk vondt i magen, var det ikke i tankene hennes at hun var gravid. FOTO: Privat
BLE GRAVID PÅ PREVENSJON: Veronica (31) skulle ikke ha flere barn, derfor fikk hun satt inn en hormonspiral. Da hun fikk vondt i magen, var det ikke i tankene hennes at hun var gravid. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Da Veronica Bjørnstad hadde fått sitt andre barn, bestemte hun seg for at hun ikke skulle ha flere barn – det holdt i massevis med to. Seks måneder etter fødselen, dro hun til en gynekolog på Jessheim for å sette inn en hormonspiral. Gynekologen undersøkte henne, og satte inn spiralen.

– Alt var som normalt, men noen måneder senere ble jeg ganske dårlig, og hostet kraftig. Jeg hostet til jeg brakk meg, og da jeg hostet kjente jeg en liten kul inni magen. Jeg dro til en lege som undersøkte meg, og han trodde at jeg hadde fått brokk, noe som ikke er uvanlig etter å ha født.

Veronica skulle til Thailand om kort tid, og i forkant av ferien jobbet hun som vanlig. Hun jobbet både dag, kveld og natt.

– Jeg begynte å føle meg sliten, men tenkte at det var helt naturlig med tanke på arbeidsmengden. Da det var litt roligere på jobb, og jeg kunne slappe av, kjente jeg at magen var så urolig. Jeg ble bekymret, fordi jeg skulle reise om en liten uke. Jeg gikk på do, og satt der lenge, men det kom ingenting. Jeg syntes at det var veldig rart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer