Johanna Grønnebergs beste treningstips

Johanna Grønnebergs beste treningstips
Publisert
Sist oppdatert

TV-kjendisen har nettopp blitt mor selv, i tillegg er hun personlig trener med spesialisering for gravide og de som har født. 

Johanna Grønneberg Mesa (33) er et kjent ansikt for mange. Etter en lang karriere som programleder i MTV, E! Entertaintment og som deltaker i «Ja, vi elsker Hollywood» er hun nå aktuell med sin egen TV-serie: «Johanna: Prosjekt baby» på kanalen TLC.

Serien tar for seg Johannas egen graviditet og hele prosessen rundt det å være gravid og bli mor for første gang.

– En overgang 

Johanna og musikermannen Vince, som til daglig bor i Los Angeles, bestemte seg ganske raskt for å flytte midlertidig tilbake til Norge, slik at Johanna kunne føde hjemme. 

Til Mammanett sier 33-åringen at det slett ikke var verken graviditeten eller fødselen som ga det største sjokket, men tiden rett etterpå.

– Det er ikke lett å være forberedt på det å bli mor. Man blir grundig forberedt både på graviditeten og fødselen, men ikke på det som kommer etterpå. Alt er en overgang, særlig for meg som pleier å være så sikker på alt, forteller hun.

Vær nøye med underlaget 

Fem uker etter at lille Savannah kom til verden er imidlertid TV-ansiktet tilbake i form. I tillegg til programlederjobbing arbeider Johanna som personlig trener, og er spesialutdannet treningsinstruktør for nettopp gravide og kvinner som nettopp har født. Hun deler gjerne sine treningstips for gravide og nybakte mødre med Mammanetts lesere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer