Ekstraordinær graviditet

Julie (52) fødte sitt eget barnebarn

Breanna og Aaron slet i flere år med å få barn. Men så kom mamma Julie på banen med et enestående tilbud.

UTROLIG HISTORIE: Breanna og Aaron (t.h.) slet i flere år med å få barn. Så kom Breannas mor (t.v.) til unnsetning. Foto: Skjermdump fra Instagram @ivf.surrogacy.diary
UTROLIG HISTORIE: Breanna og Aaron (t.h.) slet i flere år med å få barn. Så kom Breannas mor (t.v.) til unnsetning. Foto: Skjermdump fra Instagram @ivf.surrogacy.diary Vis mer
Publisert

Det er mange som så inderlig ønsker å starte en familie, men av en eller annen grunn går det ikke. Noen ganger kan det være flere grunner til det, andre ganger er det bare uforståelig.

Breanna Lockwood (30) er blant de mange som ønsker seg barn. «De sier det krever en landsby å oppdra et barn, men for noen krever det en landsby å få et barn», skriver Breanna i et innlegg på sin Instagram-konto.

Der har hun vært åpen om reisen hun og ektemannen Aaron har hatt. For det skulle nemlig vise seg at paret at blant de der ute som kom til å slite med å starte en familie på den tradisjonelle måten.

Heldigvis fantes det muligheter for dem.

«Etter mange år med infertilitet og tap, kom legen vår til oss og sa at livmoren min ikke var i stand til å bære et barn. Jeg hadde hatt noen aborter, samt en som krevde at jeg måtte avslutte graviditeten. Senere ble jeg diagnostisert med Ashermans syndrom.»

Videre skriver Breanna at beskjeden var knusende. De ble anbefalt av legen deres å skaffe seg en surrogat som kunne bære frem barnet. Men dette er en dyr prosess og paret hadde ikke råd til en slik løsning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer