Hodelus

Julie skinnet seg da familien fikk hodelus

– Hvis vi får lus, så shaver jeg av meg håret, sa Julie Valsø da hun fikk barn. Hun holdt sitt ord.

HODELUS: Da Julie Valsø fant hodelus hjemme for andre gang i år, bestemte hun seg for å la lokkene falle. FOTO: Privat/ Instagram
HODELUS: Da Julie Valsø fant hodelus hjemme for andre gang i år, bestemte hun seg for å la lokkene falle. FOTO: Privat/ Instagram Vis mer
Publisert

Hodelus er ikke uvanlig hjemme hos småbarnsfamilier. Men heldigvis finnes det lusekurer som enkelt fjerner de kløende, små krypene som fester seg i hodebunnen.

Men da Julie Valsø, som for mange er kjent som «din rotete mamma på Instagram», oppdaget lus i hus for andre gang i år, brukte hun en litt annen metode for å kvitte seg med problemet ...

– Da mannen min og jeg fikk barn, så snakket vi med noen venner som hadde eldre barn om at det var et herk med lus og mark og alle disse tingene, forteller hun lattermildt til KK og legger til:

– Og det stemmer jo! Så da vi fikk lus så sa jeg at jeg bare shaver av håret, jeg gidder ikke lusekur. Jeg tullet jo litt, men så fikk jeg lyst til å gjøre det.

Holdt ord

I januar i år oppdaget familien for første gang lus i heimen, men første runde endte med det Valsø egentlig ikke gadd – nemlig den berømte lusekuren.

– Etter det sa jeg at hvis det kommer tilbake, så går håret. Så fant jeg en lus igjen her om dagen, og da holdt jeg bare det jeg hadde sagt, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer