Mobbing:

Karolin ble nesten kvalt av mobberne på barneskolen

Nå bruker hun sine egne opplevelser i barndommen som drivkraft i kampen mot mobbing.

MOBBING: Karolin ble utsatt for grov mobbing og trakassering på barne- og ungdomsskolen. Illustrasjonsfoto: Lopolo/NTB Scanpix
MOBBING: Karolin ble utsatt for grov mobbing og trakassering på barne- og ungdomsskolen. Illustrasjonsfoto: Lopolo/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

– Da jeg ble mobbet som verst på barneskolen, husker jeg at jeg tenkte at jeg skulle bruke dette som voksen for å hjelpe andre barn i samme situasjon. Det var motivasjonen min for å klare å stå i det, forteller Karolin Angelsen (38).

Hun er gründer og daglig leder av den frivillige organisasjonen Mobbestopp som jobber for å øke kunnskapen i befolkningen om mobbeproblematikk, samt å forebygge og stoppe mobbesituasjoner.

Angelsen, som er utdannet sykepleier og familieterapeut, forteller at drivkraften er hennes egne opplevelser fra barndommen. Hun ble nemlig selv utsatt for grov mobbing og trakassering gjennom nesten hele barneskolen og store deler av ungdomsskolen.

En episode hun aldri klarer å glemme, var da hun som tolvåring nesten ble kvalt av å få en snøball stappet ned i halsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer