Kjell (50) sier han vil jage alle barn som kommer på døra for å spørre om «knask eller knep»

- Jeg ber om å slippe å bli tyrannisert fordi jeg ikke feirer Halloween.

KNASK ELLER KNEP: Ikke alle er like begeistret for å få besøk av utkledde barn på døra under Halloween. Foto: NTB Scanpix
KNASK ELLER KNEP: Ikke alle er like begeistret for å få besøk av utkledde barn på døra under Halloween. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Halloween vekker utvilsomt sterke følelser blant det norske folk, enten du er imot eller for denne nye skikken.

I fjor fortalte vi om hva som hendte da foreldrene i et borettslag valgte å henge opp informasjonsskriv om Halloween. På lappen ba de beboere som ikke ønsket besøk av små monstre om å slå av utelysene sine.

Dagen etter oppdaget de at plakatene hadde fått et svar:

«Jeg nekter å gjemme meg som om det er skammelig å ikke feire Halloween. Min utelampe blir stående på, og Halloween-utpressere JAGET», stod det skrevet på lappen.

Sammenligner «knask eller knep» med utpressing

Personen bak tilsvaret er Kjell Ingvaldsen (50). Han ønsker nå å fortelle sin side av historien, da han sier han er lut lei av å bli kalt for «barnehater» bare fordi han ikke ønsker å delta på Halloween feiringen.

– Det er spesielt dette med «knask eller knep» jeg er imot, forteller han. – Foreldre lærer ungene sine til å drive med utpressing. Gir man ikke barna godteri, så truer de med å gjøre hærverk og rampestreker.

– Dersom man ikke underkaster seg tyranniet, utsettes man for trusler, nedrakking av typen «flytt langt ut i skogen» eller å bli slått etter av fornærmede fedre når du ikke vil gi godteri til ungene deres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer