Amming

Kjendismamma hetset for langtidsamming

Men langtidsamming kan ifølge ekspertene være svært gunstig både for mor og barns helse.

PROVOSERER: Coco Austin, som er gift med musikeren Ice T, er ikke redd for å dele dristige bilder av seg selv i sosiale medier. Et i utgangspunktet langt mer uskyldig bilde har imidlertid satt sinnene i kok hos enkelte. FOTO: NTB Scanpix
PROVOSERER: Coco Austin, som er gift med musikeren Ice T, er ikke redd for å dele dristige bilder av seg selv i sosiale medier. Et i utgangspunktet langt mer uskyldig bilde har imidlertid satt sinnene i kok hos enkelte. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Coco Austin, ektefellen til den amerikanske skuespilleren og musikeren Ice T, er kjent for å dele intime og til tider lettkledde bilder av seg selv med sine mer enn tre millioner følgere på Instagram.

Men få har vakt så kraftige reaksjoner som da hun for en tid tilbake publiserte bilder som viser at hun ammer sin snart fire år gamle datter.

I teksten beskriver Coco hvor takknemlig hun er over fortsatt å ha mulighet til å amme, da hun på grunn av ammeproblemer nesten ga det hele opp den første uken etter fødselen. Videre skriver hun at ammingen nå handler mest om nærhet og at datteren selvfølgelig spiser som vanlig.

«Jeg er så heldig at hun ikke har vokst fra det ennå, for det kommer til å bli et trist øyeblikk. Det er den beste følelsen, noe alle mødre som ammer vet», skriver hun.

Sammenligner langtidsamming med overgrep

Mens mange av følgerne hennes takker Coco for å bidra til å normalisere amming og beskriver bildene som vakre, mener andre de er svært upassende.

«Dette er sykt, ekkelt og et overgrep mot barn» skriver en person, mens en annen anklager henne for å sette sine egne behov foran barnets.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer