Barneklær:

- Kjøper bare merkeklær

Småbarnsmora bruker flere tusen kroner på sønnen i måneden, og nekter å handle barneklær som ikke er designer.

BARE DESIGNER: Jodie kler sønnen i designerklær, og gir han kun det beste av det beste. Foto: Jam Press.
BARE DESIGNER: Jodie kler sønnen i designerklær, og gir han kun det beste av det beste. Foto: Jam Press. Vis mer
Publisert

- Andre mødre hetser meg, men jeg kommer aldri til å slutte med designerklær og dyre ferier til sønnen min. Folk er bare sjalu!

Det sier småbarnsmor Jodie Weston fra London til nyhetsbyrået Jam Press.

- Disiplinert

Den unge mora har vakt oppsikt verden over etter å flere ganger ha stilt opp i intervjuer hvor hun snakker om barneklær og oppdragelse.

- Jeg er veldig disiplinert når det kommer til pengebruk, og vil bare det beste for sønnen min. Jeg bryr meg ikke om hva andre mener om den saken, sier hun til nyhetsbyrået.

På spørsmål om hun ikke er redd for at en slik livsstil skaper unødvendige skiller mellom klassekamerater og sønnen, svarer hun at det «ikke er hennes problem».

Weston sier at hun bare har én sønn, og at det derfor er «viktig å skjemme ham bort». Hun mener at dersom man har råd til det, burde man få lov til det.

Hun røper at hun bruker flere tusener på sønnen i måneden.

Den unge kvinnen jobber fulltid som influenser og DJ, og forteller at det er gjennom disse jobbene hun får den stabile inntekten.

Disney-suiter og designerklær

For ikke lenge siden tok småbarnsmora med seg sønnen til Disneyland, hvor hun punget ut for en disney-suite på et femstjerners hotell. Det var det minste hun kunne gjøre, sier mora ifølge Jam. Videre opplyser hun at hun og sønnen «alltid reiser på første klasse».

- Alle som kjenner meg vet at jeg ikke liker å leve et ordinært liv. Jeg ble født til å være noe mer, sier hun til nyhetsbyrået.

Weston poengterer at hun alltid vil gjøre alt for sønnen, og sier at hun i den anledning utelukkende kjøper merkeklær til den lille gutten.

UNNGÅ VASKETABBEN: Vaskeekspertens råd er å sjekke med hånden før du setter på en maskin med klær. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

- Det er klart jeg bare kjøper merkeklær. Jeg nekter å bruke annet enn designer. Det gjelder både meg selv og gutten min.

Skaper reaksjoner

Til tross for at det virker som Weston og sønnen har det alle tiders, har det vært mye motvind i seilet for duoen fra England. Weston får nemlig titt og ofte kritikk av andre mødre.

- Det er mange som reagerer på pengebruken min, og på at jeg kler barnet mitt i designerklær. Men når alt kommer til alt, tror jeg det hele bunner i sjalusi, sier Weston til Jam.

Hun er sikker i sin sak om at «alle hadde gjort det samme dersom de hadde hatt mulighet».

- Flere har reagert på at jeg alltid har jobbet mye, både når jeg var gravid, og i løpet av de første leveåra til sønnen min. Men jeg gjør det jo nettopp for å gi ham den beste oppveksten, sier hun videre.

Weston ramser opp merker hun liker å kle sønnen i, og røper at det ofte går i Ralph Lauren, Armani og Dolce & Gabbana. I tillegg handler hun bare dagligvarer i de litt dyrere matbutikkene.

- For meg triumfer kvalitet over alt annet. Kvalitet for meg og sønnen min.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer