Kom i form etter fødsel

Tren deg opp etter fødsel! Foto: Shutterstock.com
Tren deg opp etter fødsel! Foto: Shutterstock.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her finner du flere artikler med tips om hvordan du kan komme i forum etter fødselen. Husk at de første 6 ukene skal du ta spesielle forebehold. Bekkenbunnstrening bør du komme i gang med så fort som mulig!

Trening etter fødselen Fødselen er overstått og den første tanken som slår deg er garantert ikke: "Tjoho, nå er jeg klar for trening igjen!" Du skal heller ikke presse kroppen for mye de 6 ukene etter fødselen, men her får du tips til hvilken trening og øvelser du bør begynne med allerede på barselavdelingen!

Mammanett testet corebarIkke så enkelt å komme seg ut på trening med en liten baby? Da kan trening i stua med treningsprogram på dvd være et godt alternativ. Mammanett testet corebartrening tilpasset kvinner som har født barn. Les mer om dette Bekkenbunn i toppform Hva er bekkenbunnen og hvorfor opplever kvinner i forbindelse med svangerskap og etter fødsel plager ved svekket bekkenbunn. Fysioterapeut Kjersti Hatlebrekke gir deg gode råd om bekkenbunnstreningBekkenbunnstrening Her kan du lese om en type trening som er spesielt gunstig for gravide og kvinner som har født. Forebygg og reduser ufrivillig vannlatning og seksuelle problem - noe mange opplever i forbindelse med graviditet og fødsel. Slik trener du bekkenbunn

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.