Kom i form etter fødsel

Tren deg opp etter fødsel! Foto: Shutterstock.com
Tren deg opp etter fødsel! Foto: Shutterstock.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her finner du flere artikler med tips om hvordan du kan komme i forum etter fødselen. Husk at de første 6 ukene skal du ta spesielle forebehold. Bekkenbunnstrening bør du komme i gang med så fort som mulig!

Trening etter fødselen
Fødselen er overstått og den første tanken som slår deg er garantert ikke: "Tjoho, nå er jeg klar for trening igjen!"
Du skal heller ikke presse kroppen for mye de 6 ukene etter fødselen, men her får du tips til hvilken trening og øvelser du bør begynne med allerede på barselavdelingen!

Mammanett testet corebar
Ikke så enkelt å komme seg ut på trening med en liten baby? Da kan trening i stua med treningsprogram på dvd være et godt alternativ. Mammanett testet corebartrening tilpasset kvinner som har født barn.
Les mer om dette

Bekkenbunn i toppform
Hva er bekkenbunnen og hvorfor opplever kvinner i forbindelse med svangerskap og etter fødsel plager ved svekket bekkenbunn. Fysioterapeut Kjersti Hatlebrekke gir deg gode råd om bekkenbunnstrening

Bekkenbunnstrening
Her kan du lese om en type trening som er spesielt gunstig for gravide og kvinner som har født. Forebygg og reduser ufrivillig vannlatning og seksuelle problem - noe mange opplever i forbindelse med graviditet og fødsel. Slik trener du bekkenbunn

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer