Kreative måter å fortelle at man er gravid

Kreative måter å fortelle at man er gravid
Publisert
Sist oppdatert

Fortalte du vennene dine om graviditeten i en statusmelding på Facebook, eller foretrakk du å si det ansikt til ansikt? Etter å ha holdt den gledelige nyheten hemmelig i noe som synes å være en evighet, er det mange som velger å dele nyheten på en kreativ måte.

Jeg har en bolle i ovnen!

Å dele den gledelige nyheten med vennene våre på Facebook, er blitt en veldig vanlig og svært effektiv måte å spre budskapet på. Hilde Haaverstad Olsø lot vennene sine få noe å gruble på da hun la ut et foto av en enslig bolle i ovnen, med kommentaren “Tog du an?”. 

 

– Jeg la ut fotoet på Facebook da jeg var ca. fire måneder på vei, forteller Hilde. – Jeg fikk veldig god respons fra vennene mine. Mange synes det var en artig måte å fortelle det på. Jeg hadde selvfølgelig delt nyheten muntlig med min nærmeste familie og venner først. Bestevenninna mi fikk nyheten mens vi satt og spiste boller hjemme hos meg. Skal si hun ble overraska – det var latter og gledestårer. Et flott minne!    

Graviditetstest på mail

– Hva er dette, spurte Eirik da han og samboeren sendte bilde av graviditetstesten til familie og nære venner. Det tok riktignok ikke lang tid før de første reaksjonene kom. – Er det virkelig hva jeg tror det er? svarte hans søster som lenge hadde gledet seg til å bli tante. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer