Kvinnene som elsker å føde

Linn blir misunnelig når hun hører om venninner som skal føde

ELSKER Å FØDE: Linn Omre Jakobsen har født fire barn, men skulle gjerne født flere. Foto: Privat
ELSKER Å FØDE: Linn Omre Jakobsen har født fire barn, men skulle gjerne født flere. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det å føde er et skikkelig kick, jeg blir helt høy på meg selv, sier Linn Omre Jakobsen (33).

Firebarnsmoren som skriver bloggen Fru Bevers hverdag forteller at hun har hatt svært forskjellige fødsler, men at alle har vært fantastiske opplevelser.

Yngstemann Markus er bare 10 måneder gammel, og mens mange kvinner like etter en fødsel sverger på at dette er noe de aldri vil gjøre igjen, kan Linn faktisk kjenne misunnelse når hun hører om venninner som snart skal føde.

– Folk tror jeg er gal når jeg sier at jeg elsker å føde, men dette er en stor opplevelse som man så sjelden får oppleve i livet. Jeg er lei meg for at jeg ikke skal føde igjen, men vi er enige om at vi ikke skal ha flere barn. Jeg kan jo ikke bare fortsette å føde og føde, huset vårt hadde vært fullt av unger, ler hun.

Valgte å stole på sin egen kropp

Linns fødselsopplevelser har vært utelukkende positive, til tross for at den første fødselen hennes varte i 17 timer og at hun har født alle barna uten annen smertelindring enn akupunktur.

Fødslene har riktignok gått raskere og raskere, og yngstemann ble født 29 minutter etter at bilen var parkert utenfor sykehuset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer